sex hikaye

A KVB nyílt levele a műhelypályázatokról

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2004. január 16. péntek, 14:02

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2004. január 17. szombat, 19:22 4. | filmhu
Na, azér'!
 
2004. január 17. szombat, 18:24 3. | filmhu

Kedves Tóthgéza!
Nem állítottuk, hogy bárkinek bármiben előjoga lenne, csak annyit hogy amennyiben szakmai az elbírálás, milyen  szempontok lehetnek, amelyeket ismerni és respektálni kell. Mi nem azért vetettük fel szerintünk jogos aggályainkat, mert 20 éves múlttal előjogok járnak, hanem azért, mert fontos, hogy pályázatok (pláne közpénz)  esetén tiszták legyenek a viszonyok. Egyébként az elmúlt időszakban igen sok fiatal, kezdőt felkaroltunk, és továbbiakban is ezt tesszük. Műhelymunka keretében.

 
2004. január 16. péntek, 18:52 2. | filmhu

A rendszert a félelem tartja össze. Mindenki erre játszik. Ezt örököltük a régebbi korokból.

Keaton

 
2004. január 16. péntek, 14:02 1. | filmhu

Lényegében igazatok van. Mindenki tudja, hogy nem érdemek alapján osztották szét a pénzt. Egy másik fórumon ugyanerről megy a vita: Ki ül a mézesbödön mellett, kinek a szájába csorgatják a mézet? Mindenki tudja a szakmában, ahogy mondani szokás, ez nyílt titok.

Ez viszont baromság: "A műhelypályázat elbírálásának a megítélésünk szerint három eleme lehet. A műhely referenciái, a tagjainak életrajza, munkái, és a beadott szinopszisok." Én nem pályáztam, de azok nevében szólnék, akik most először akarták megmutatni magukat. Ha nem rendelkeznek semmilyen szakmai múlttal, menjenek a picsába, benneteket pedig a 20 év feljogosít a támogatásra? Honnan tudjátok, hogy valaki nem végezte-e el modjuk a New Yorki Filmakadémiát és a kisujjában van a forgatókönyvírás? Visszajött, írt egy kurva jó könyvet, de kussoljon, mert még nincs referenciája?


nka emblema 2012