sex hikaye

"pár perc az igazság"?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. június 23. szombat, 08:54

rendezés  


egy oldalon
2-1  /  2


 
2001. június 25. hétfő, 14:12 2. | filmhu
én ezt nem értem :(
 
2001. június 23. szombat, 08:54 1. | filmhu
Tisztelt Kft. Megköszönöm ,hogy bevették az Önök arculatát tükröző topikot. Tökéletesen megértem,hogy Önöknek elég sok ellenségük lehet.Önöknél mint olvastam idegen fórumokon ,nagyon nagy a fórumszabadság.
Az Önökről nem igazán kedvező írást nem kellett volna levenniük.
Az oka annak ,hogy ide visszatévedtem ,figyelmeztetni kívántam önöket ,hogy a személyszerinti személyiségsértéseket kerüljék.
Ez a levett topic tartalmazta egy igen tisztességben megöregedett nagyon tehetséges rendező személyes sérelmét Aki Schiffer Pál volt. Ezen túlmenően az Önök arculatára sértő topikot ráruházták egy tisztességes másik magyar Családra. A Családot épp úgy megnevezték , mint Schiffer Úr nevét.
Én megbizottként figyeltem és folyamatosan mentettem az Önök fórumát az itt kialakult szinte bűncselekménynek minősülö személyiségsértésekre megadott lehetőségek halmazát. Felhívom szíves figyelmüket, hogy a személyiségi jogokat tartsák tiszteletben!
Peres eljárásban én vagyok a megbízott "képviselő" szivárvány ügyben is. Ez mellett tanú is.
A "szerzőnek szive joga volt az Önök topickjában kérdezni" , főleg úgy ,hogy az Önök hosszú ideig tartó ezirányú elzárkózását bizonyítani tudja. ő egyszerűen csak keresett valamit ! Ha Önök valóban korrektek ez sem a valóságban sem fórumon nem látott volna nyilvánosságot.
Láttam az emailt Amit önök küldtek a nevezett Család részére. " demikratikus fórumuk megtartása ügyében". Hogy Schiffer Pál Úr nevét az ezzel kapcsolatos megjegyzést levették , ezt köszönöm és köszöni a megnevezett Család nevének fórumszinti megszüntetését is.
Észrevételezem ,hogy az Önök arculatára kedvezőtlen topikcímet és a hozzászólást nem lett volna szabad levenniük. Önök írták ,hogy ezen a fórumon minden demokratikus vonás érvényesülhet.
Továbbá nehezményezem ,hogy Elisabeth hozzászólását ok nélkül vágták ki Janisch Attila Úr topikjából. Ezt a demokratikus vonást is elmentettem , mint jogi képviselő.
Hozzászólásomat Tisztelettel zárom.

nka emblema 2012