sex hikaye

.

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2008. február 2. szombat, 14:47

rendezés  


egy oldalon
1-1  /  1


 
2008. február 2. szombat, 14:47 1. | f.r.a.n.k.
az, h online férhetnek hozzá a producerek az író művéhez, alapvetően jó dolog. hogy aztán a producer végigolvassa az összeset vagy nem, az az ő döntése. megbízhat vele valakit, aki kikeresi neki az érdekes dolgokat, szerez róla véleményeket, ez szokott lenni titkárnő, ügynök... de alapvetően ez azt jelenti, h a producernek hozzáférése van a piacon levő szkriptekből. el tudom képzelni, h egy producer végigolvas akár 10-20 szinopszist... az író meg annak tudatában, hogy ellenőrzött, tényleg a szakmában tevékeny producer olvassa a művét, nyugodtan teheti közzé... a készülő amerikai filmek többségéhez a szakma hozzá tud jutni a 'going wide' után - és ezeket vitatják meg a tracking board-okon. és ilyenekből születnek a bidding war-ok :)

http://www.wired.com/wired/archive/11.05/hollywood_pr.html
http://www.trackingb.com - itt két hétre vannak a bejegyzések belépéshez kötve, azután olvashatók

de mivel nálunk a fejlesztésre fordítandó idővel számolva, még átmenne a szkriptdoktori lépcsőkön, a treatment (ahogy a pályázatokon is) lehetne a belépő szint.

a producerek e-mailjei elérhetők és küldhetsz is pitch-t, de a pénzügyi rendszer miatt nem az érdekes, hogy milyen történeted van... ne kelljen még tíz évet várni arra, hogy végre online piactér létrejöjjön a bennfentes forgkönyv tologatás helyett. és az író azzal foglalkozhasson, ami a dolga: h írjon.

nka emblema 2012