sex hikaye

Reality Show-k = Cinema-veríték?

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2001. november 15. csütörtök, 20:19

rendezés  


egy oldalon
7-1  /  7


 
2003. január 30. csütörtök, 16:05 7. | filmhu

No ezzel egy kicsit megnyugtattál, ugyanis azt jelenti, hogy jövőre is lesz még hol laknom, sőt, még egy kanapét is szerzek valahonnan!

Mostanában egyébként szinte csak a Eurosportot tudom nézni, valahogy megnyugtat a biatlon meg a sífutás, mi tagadás, kicsit elfáradtam a "legyél fasza csávó/csaj" hömpölygéstől.

 
2003. január 29. szerda, 15:54 6. | filmhu

na ja, mivel én ijen buta vagyok, ezért nem zavar, hogy mit ad a tv.

kissé már divat jelleget kezd ölteni a realitisók fikázása, és ez fárasztó, legalább annyira, amennyire a sók, s ez már sok(k).

megnyugtatásul, még jövő ilyenkor is ezeket fogod bámulni, mikor este fáradtan hazatérsz lakodba, s bedöccensz a tv elé a kedvenc kanapédba.

 

 
2003. január 29. szerda, 12:30 5. | filmhu

Hehe,

látom rajtad sem sokat tudott már butítani a riálötisó, kedves faszom a szádba kartács. De miért is kell ez a népnek, hm? Mert az itten a nagy retkes kérdés. Ez a max, amit főműsoridőben el lehet érni? Hogy egymással versenyezve menjenek le kutyába? Szerintem eddig ez a sokéves mélypont. Egyszer elsütik, jól van, hülyegyerek mindent kipróbál, de hogy rögtön egy hónappal rálőcsöljenek még egy részt?! Na ettől ledobja az agyam a gépszíjat.

 
2003. január 23. csütörtök, 15:29 4. | filmhu

arra, hogy megnézzed vazze

ha meg nem akarod akkor ne, de ne parázd túl, ez kell a népnek.

 
2001. november 18. vasárnap, 15:46 3. | filmhu
Kedves ferenc,
esetleg valami komoly vélemény? Abszolút nem bánom, ha nem értesz velem egyet, sőt! De ezzel az egy sorral nem sokat lehet kezdeni.
 
2001. november 17. szombat, 16:45 2. | filmhu
ez egy milyen hipersznob baromsag :o
 
2001. november 15. csütörtök, 20:19 1. | filmhu
Segítsen nekem valaki! Mi a répa ez a „Reality Show” divat külföldön és itthon: Big Brother, Survivor, Bár, Nincs kegyelem (tényleg, miért nincs?) Leggyengébb zabszem, Bázis stb? Ennyire bajban van a valóság, hogy tévéadók megrendezett műsoraiban kell imitálni? És pláne, miért nézik milliók, mitől pumpálják fel a nézettségi indexet, és licenszelik ész nélkül szerte a világban? Kukucska? Amatőr-varázs? Érzelmi, emocionális hiánygazdaság?
Mert amit a műsorok magukról állítanak: hogy itt kérem valódi kalandok, valódi érzelmek, valódi könnyek (!) záporoznak, az nyilvánvaló műbalhé, mókusvakítás, púpozott placebo.
Esetleg mégiscsak szolgálnak tanulsággal (ha nem is feltétlenül olyannal, mint amilyennel hirdetik magukat)?
Van valakinek ötlete, mire jó a valódi műszál?

nka emblema 2012