sex hikaye

A Gyűrűk Ura – A király visszatér

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2004. január 8. csütörtök, 21:25

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2004. január 14. szerda, 16:14 4. | filmhu

Kedves Lord Nazgul,

Köszönjük észrevételeid, tárgyi tévedésemet javítottam (leány vs. unokahúg), elnézést kérek érte.

A többiről lehet vitatkozni. Miként például csakis a saját nevemben írhattam a cikket, szerepel is az írás tetején, így mindenki egyetértésére semmiképp sem tarthat igényt.

üdvözlettel:

Formanek Csaba 

 
2004. január 14. szerda, 13:59 3. | filmhu


Olvastam magasröptű kritikádat a Király visszatér c. filmről… Most én kritizálnálak egy kicsit téged, illetve az irományodat. Sajnos van mit.

- „A két torony-nyal némileg csalódást okozott. Az első rész lendületét a második darab csikorgó dramaturgiája igencsak visszafogta, karaktereinek mélységében a második rész ellaposodó jellemrajzai láttán már épp kételkedni kezdtünk.”
A legtöbb Gyűrűk ura rajongónak tetszett a film… ne általánosítsunk, ha lehet, csak azért mert neked nem igazán jött be. A film attól még lehet nagyon jó!

- A Két toronyban Legolas és Gimli nem lettek elszürkítve, épp ellenkezőleg. Gimli mint „poéngyár” lépett elő… és Legolas is igazi akcióhőssé vált…. 

- „Gandalf elmeséli Pippinnek, mi jön a halál után. A hobbit ámulattal és csodálkozva hallgatja a mesebeli boldogság helyszínéről szóló beszámolót, majd utána elszántan indul a csatába.” 

Hát ekkora marhaságot már régen olvastam! Gandalf Valinorról beszél, nem a halál utáni életről! A nyugati szigetről, ahová a tündék is hajóznak…

- Közepes hősnek elnevezett karakterek igen érdekesek… Nem is tudtam, hogy Theoden király két gyermeke volt? Látod, tudsz újat mondani a világnak… Eowyn a király unokahúga volt, csak úgy mellékesen! Látom rettentően figyelmesen nézted a filmet!


- „ A kissé hosszúra és érzelgősre nyújtott befejezés, és egy-két hatásos hollywoodi csiribiri…” 

Ha olvastad volna a könyvet, akkor pontosan tudnád, hogy mennyi minden ki van hagyva a befejezésből, pont azért, hogy ne nyúljon túl hosszúra… Ami pedig az érzelgősséget illeti csak a saját nevedben beszélj, kérlek!


Úgy első olvasatra ennyi hozzászólásom lenne eme fenti íráshoz…

Üdv:

Lord Nazgul

 

 
2004. január 10. szombat, 17:29 2. | filmhu
Ki tudja, ki Gollam szinkronhangja?
 
2004. január 8. csütörtök, 21:25 1. | filmhu

– Ne ölj meg minket – zokogta. - Ne bántsz a komisz kegyetlen vasszal. Haggy élni, igen, cak egy kicit haggy még élni. Eltévedtünk, eltévedtünk. El. Ész ha a Drágaszág elmegy, mi meghalunk, porrá leszünk. – Hosszú, vézna ujjával beletúrt az utat borító hamuba. – Azzzá, porrá! – sziszegte.


nka emblema 2012