sex hikaye

Arany Leopárd a Tejútnak

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2007. augusztus 13. hétfő, 21:56

rendezés  


egy oldalon
4-1  /  4


 
2007. augusztus 21. kedd, 19:39 4. | Lóri98
Itt miről is kell írni?
 
előzmény: Akárki #3
 
 
2007. augusztus 14. kedd, 16:00 3. | Akárki
Kösz az igazítást!
 
2007. augusztus 14. kedd, 01:31 2. | Lula Fortune
A Filmunió kúrta el a dolgot...hibás sajtóközleményt adtak ki, és ezt veszik át sorra az újságok/site-ok, ahelyett, hogy utánanéznének (tisztelet a kivételnek)...
 
2007. augusztus 13. hétfő, 21:56 1. | Akárki
Őszintén, szívből gratulálok a rendezőnek!

Az az egyetlen aprócska baj, hogy a cikkből nem tudjuk meg, kié a fődíj Locarno-ban.

Merthogy "a" fődíj nem Fliegauf Benedeké, hanem Masahiro Kobayashi-é. Fliegauf Benedek valóban kapott Arany Leopárdot - és tulajdonképpen ott van ez ott a cikkben - a "Napjaink Filmművészei" szekcióban.

Aztán ott van még, mármint a cikkben, hogy mi volt a múltban, erősítve azt a hitet, hogy valóban "a" fődíjat kapta meg. De arra, hogy mi van most, miért nem vagyunk érdemesültek? Mert így, valahogy, rettenetes bulvár és provinciális íze van az egésznek.

Ha valakit érdekel:

The jury composed of Walter Carvalho, Saverio Costanzo, Irène Jacob, JIA Zhang-ke, Romuald Karmakar and Bruno Todeschini, awarded the Japanese director Masahiro Kobayashi with the Golden Leopard for his film Ai no yokan (The Rebirth). The Special Jury Prize went to Memories (Jeonju Digital Project 2007) by Pedro Costa, Harun Farocki and Eugène Green, and the prize for the Best Director was awarded to Capitaine Achab by Philippe Ramos (France).

Miért vonna le ennek tudása bármit Fliegauf Benedek érdeméből?

Őszintén, szívből garatulálok neki újfent!

nka emblema 2012