sex hikaye

14. Mediawave 

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2004. május 11. kedd, 15:18

rendezés  


egy oldalon
1-1  /  1


 
2004. május 11. kedd, 15:18 1. | torolt felhasznalo
Kérdés:
Találkoztatok ti nem VIP, nem meghívott, nem sajtós, nem szervező, 1szóval nem filmszakmában dolgozó bennfentesssel - vagyis győri vagy távoli helyekről érkezők tömegével, mint "Fesztivál látogatóval"??? Hát én sem.

A vetítéseken gyakorlatilag ugyanaz a 100-120 ember ücsörgött (ha voltak ennyien), a koncertek pedig 1értelműen VIP számba mentek (Győriek mondták, hogy hát 3-4eFT egy ismeretlen nevü zenekarért finoman szólva sok volt nekik, arról nem is beszélve, hogy nem is érdekelte őket, azt mondták idézem: "ezt nem nekik szervezik")

Tiszteletem, és köszönöm, hogy szerveznek nekünk sajtósoknak (és filmeseknek) egy 1 hetes fesztivált ahol lehet inni-enni-napozni-szórakozni, és ingyen nézelődni, de egy csöppet meg kellene az ilyet is említeni: nevezetesen, hogy csak névleg az ország legnagyobb "fesztiválja" Sajtója az profi, de csak az van neki. Látogatója, közönsége, közönségigénye az nincs. Valójában nem látogatja senki. Ezt tudomásúl kell venni, és eszerint kellene szervezni és bánni is vele!

Szóljunk már hozzá!

nka emblema 2012