sex hikaye

2005: erősödött a magyar film

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2006. április 14. péntek, 10:00

rendezés  


egy oldalon
6-1  /  6


 
2006. május 1. hétfő, 21:41 6. | torolt felhasznalo
Kösz. Szóval annak dacára, hogy egyetértek Veled, én azért látok valamiféle tendenciát, amit szerintem ez az év még jobban ki fog hozni. Térjünk vissza erre a kérdésre az év végén, de én hiszem, hogy a magyar mozi erősödik, mert a nézőknek van igényük a magyarok által magyar nyelven készített filmre. Még sokkal nagyobb mint hinnénk. Messze vagyunk még a teljes kihasználtságtól, de ennek az az oka, hogy csak egy-két jó film készült. Ha még több ilyen lenne (több, vegyesebb műfajban), még többen néznének magyar filmet. Erre a jobb kezemet ráteszem ha kell. Ezt bizonyítja az a kurva Barátok közt is. Hidd el, hogyha színvonalas mozik készülnének még többen néznék meg őket, és még több fesztiválra lehetne eljutni. De jelenleg sok a gagyi, meg az állítólagos művészet. Az igazság kétféle, de a kettő közt leledzik - és aki megtalálja, az megcsinálja a maga nézettségét. Szóval fog ez még nőni tovább, mert van hová fejlődnie. Korai lenne még stagnálásról beszélni.

C.C.
 
előzmény: nevem_senki #3
 
 
2006. május 1. hétfő, 21:35 5. | torolt felhasznalo
Jó látni, hogy számíthatok Rád. Köszi.
 
előzmény: vicc #2
 
 
2006. április 30. vasárnap, 17:34 4. | nevem_senki
Ja bocs, még egy apróság: a cikk írója elfelejtett utánanézni, hogy jött össze a Sorstalanság kiugróan magas nézőszáma és 30%-os kihasználtsága. Javaslom kérdezze meg a Lurdy Ház mozijának gépészeit, hány délelőtti előadásban vetítették üres nézőtér előtt, teltházas eredményt jelentve. És vélhetően ugyanezt tette a Budapest Film is a Mammutban.
 
előzmény: nevem_senki #3
 
 
2006. április 30. vasárnap, 17:28 3. | nevem_senki
Én igen. És vitatom, hogy megerősödött volna a magyar film: tavaly volt egy-két kiemelkedő közönségsikert elkönyvelt alkotás, de igazi, átütően "erős" mozi egy sem. Nézzük meg, hány A kategóriás fesztiválon értünk el sikert, hány olyan hazai film született, ami legalább európai szinten nézőszámra is konvertálható elismerést váltott volna ki. Szóval, nem lett erős a magyar film, fiatalok, csak magyarázzuk az éppen elégséges bizonyítványt.
 
2006. április 27. csütörtök, 10:38 2. | vicc
NEM LÁTOD???Nem akar veled senki beszélgetni:))))))!!!
 
előzmény: torolt felhasznalo #1
 
 
2006. április 14. péntek, 10:00 1. | torolt felhasznalo
Köszönöm a filmhunak ezt a cikket. Ez talán a leghasznosabb az elmúlt hónapokban sok szempontból. És a legtanulságosabb is. Kíváncsi lennék egyébként, hogy a fórumozók mit vonnak le ebből tanulságként. Arra meg végképp, hogy a filmek producerei, és az MMK mit, de azt hiszem ők nem fognak ide beírni. A többieknek viszont ajánlanám. Gondolkodjunk együtt! (ez nem kmapányduma, még mielőtt megvádolnának). Üdv mindenkinek:

C.C.

nka emblema 2012