sex hikaye

Szuperbojz

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2009. november 1. vasárnap, 10:02

rendezés  


egy oldalon
2-1  /  2


 
2009. november 4. szerda, 16:26 2. | Éjfélmaszk
Tisztelt Magyar/film/ Kedvelő, Kritizáló polgárok!

Mondhatjuk, hogy évek óta, de legalább 1 éve bajban van a magyar filmezés. Sokszor olvasok itt negatív, ritkábban pozitív kritikákat a magyar produkciókról. Bevallom elmosolyodom olykor, de volt rá példa, hogy elszörnyedtem a szavaitokon. Előfordult az alábbiak között olyan is, ahol a magyar foci világához hasonlítottátok a a filmipar fejlődését, bár azt inkább leamortizálódásnak mondhatnánk. Igazat adok, ugyan az én egyedüli véleményem kevés lesz a tengerben, de azért itt már vagyunk páran ezzel, ez így már erősebb lesz együtt!:-)( Gondolok itt a megjelenő kritikákra és a hozzájuk tartozó kommentekre. ) Egy szónak is száz a vége, a MAGYAR filmezés hátrafelé halad! Erősen definiált, szubjektív véleményemmel senkit sem szeretnék megsérteni,de már nehezen tűröm az alkotások minőségét. Tehát SzuperBojz!
Minden tiszteletem a készítőké és a szereplőké. Sokan közölük sokkal de sokkal többet letettek a "movieaction" birodalmában, a mi szórakozásunkra, a mi örömünkre. De! Itt jön a fekete leves. Miért van az, hogy az emelkedőn hátrafelé csúszik a szánkónk, pedig erőinket megfeszítve, toljuk felfelé. Erről órákon át lehetne beszélgetni, de inkább vitaestet kellene szervezni. Izgalmas és hatékony lenne. Még egyszer hangsúlyoznám, hogy senkit és semmit sem szeretnék sérteni az írásommal!!! A baj a fejekben van. Visszatérve a futball problémához. A gond forrása, hogy a régmúlt illúzióival kergetett világban próbálnak az alkotók produkciókat kreálgatni. Nem változtatunk a minőségen, e termés kiegyensúlyozatlan és darabos, sőt mondhatjuk, hogy sokszor egyszerű és még is bonyolult. Álom.Net, SzuperBojz..
Kérdezhetjük, hogy miért? A régmúlt anekdotái, meséi, történetei, Kéthly Anna story csodálatos. Néha egy egy alkalommal akarjuk is ezt a világot, de azért nem szabad átesni a ló túloldalára. Azonban ez rendszeresen megtörténik. A, la SzuperBojz. El kell(ene) dönteni végre, hogy mit akar elérni a magyar filmezés. Úszkálunk, dúskálunk a magyarság értékeiben, szemezgetünk a régmúlt irodalmából, feldolgozzuk a ellehetetlenített élet nyűgösebb oldalát. Nem is lenne ez rossz, de miért így? Döntsünk végre már. Kedves filmesek és színészek. Szeretünk benneteket, de most nem csillogtattátok meg a tudásotokat. Vetkőzzük már le végre a csillogást, a pénz és bevétel reményeiért gyártott filmeket pedig hajítsuk el, hogy földkörüli pályára álhassanak. A Franciák, a Németek, az Olaszok réges rég túlléptek ezen. Irány Hollywood, akarjunk jó filmeket csinálni. Akarjuk a sikert, akarjuk az elimerést, akarjuk a JÓ filmet. Meg is tudjuk csinálni, mert van kameránk, van Etyekwood-unk, vannak jó forgatőkönyvíróink és rendezőink lelkes stábbal megtámasztva. Vannak továbbá tehetséges színészeink, felfedezetlen amatőr bájaink és fiatal pályakezdőink, akik már a MAI világban nőttek fel és értik is ezt az igét. Tessék már észrevenni.Hagyjuk őket előrelépni, változtatni. Merjük már felvállalni, hogy a régi világ leáldozott. Valamikor egy rendezői mesterkurzuson hallottam, hogy a MAGYAR filmeket sokan művészi alkotásként kezelik. Miért? Mert nem értik az emberek és tudatalatt sorolják más kategóriába. Így azonosítják, alakítják mássá a mi filmvilágunkat. Akarom az amerikai stílust, az izgalmas, érdekfeszítő filmeket. Meg tudjuk csinálni, ebben biztosak lehetünk. El kell érnünk, hogy a rendező ne magának okozzon boldogságot, hanem a nézőnek.
SzuperBojz fiúk, ez ma nem a ti napotok. Pedig lehetett volna, csak egy kicsit más szemszögből. Buta karakterfikció, álmos humorelemek, elfáradt story, lukas, mint egy egérrágta szita. Kár érte. Pedig a rendező személye sok jó filmet adott nekünk, ezt a mozit már érezhetően nem értünk tette. Mozi, talán picit kevesebb. Ha mindenki tudná, hogy mekkora pénzkupac kellet ehhez a műhöz, talán kocsmai lincshangulat válna egy ártatlan dedikáló estéből. A színészek élvezhetetlen és katartikus túljátéka, a helyszínek szürkesége, a film kicsapongó alamizsnája kevés egy JÓ filmhez.
 
2009. november 1. vasárnap, 10:02 1. | mediaguru
A magyar filmgyártás, már rég óta köszködik a sikerrel.
Ez a film is a kritikusok szerint süllyesztőbe való.
És akkor jött valaki, aki másképp látja az egészet...
http://www.dezinfo.hu/szuperbojz.html

nka emblema 2012