sex hikaye

Lora

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2007. január 25. csütörtök, 19:19

rendezés  


egy oldalon
8-1  /  8


 
2009. január 9. péntek, 11:25 8. | vigikecske
Én nem értek a filmekhez oly módon, hogy teljességgel kritikát írhatnék.. főleg egy olyan filmről nem tudnék kritikát írni ami megállja a helyét a sok sikerfilm között idéznék: " mert 3* volt ua. monológ" nekem már szőrszálhasogatásnak tűnne, még jó, hogy van akinek nem. Ez egy nézhető, élvezhető, átélhető, komoly,őszinte, érzelmekkel telített FILM.Nem bohóckodnak, fetrengenek,alázzák egymást és másik baján szórakoztatják a népet. A leány annyira "tiszta", hogy nem békél sem magával sem azzal aki valaha megbántotta, kihasználta. Ez lenne a normális egyébként is , így filmben meg még jobban kiüt az igazságra való törekvés akarata, a vakság. Dávid a mai magyar "sztár", az apa egyetlen gyermeke. Péter a kirekesztett, meg nem értett, zenekedvelő,akinek a zongoráján fél pár zokni, a hűtőjében 1 üveg sör, életében senki sem játszott eddig komoly szerepet. A képzőn találkoztak...Tetszik, hogy bemutatja a magyar borokat!!! Minket reklámoz, az országunk kincsét. Régen nem láttam ilyen tartalmas filmet!!! Remélem követi majd hasonló stílusú is, nem csak a tömegcikk.
Viki
 
2007. február 15. csütörtök, 10:44 7. | vicc
Igen láttam már őket színpadon.
Érsek O-Talizmán....jó volt
Sipis Vera nagy kedvencem lesz, miután láttam a Kamrában egy darabban Mészáros Bélával, de...

NŐIESSÉG, KISUGÁRZÁS nincs bennük. Ubrankovics..már most kiélt fejű.

Ónodi szürkülése természetesen babázása előttre teendő, remek színésznőnek tartom, de akkor is az a véleményem, hogy SZÜRKE.

Nem szeretnék Hollywoody példákkal jönni...de Scarlett Johanson, Emmy Rossum miért SUGÁROZNAK?? Miért van az, hogy ők nem tűnnek óvodásnak?
Ennyit erről.

Lora. Fekete karaktere teljes baklövés. Pedig, aki ismer...nagyon szeretem őt, de óriási csalódás volt..és nem az ő hibája.
A női fsz....hamár a fiatal lányokat említettük: Danis Lídia jó lett volna erre a szerepre....
 
előzmény: akiboj #6
 
 
2007. február 8. csütörtök, 00:33 6. | akiboj
"ÓVODÁSOK kerülnek ki (lsd Érsek Obádovics vagy a legújabb Ubrankovics)..."

Tortenetesen mind a ket holgy fiatal koruk ellenere (es a valoban sekelyes SZFE filmszineszi kepzes ellenere) forgatott mar filmet... Lattad mar az emlitett holgyeket szinpadon is? Tobb, mint jol jatszanak. Csakugy, mint a palyatarsaik: Martinovics, Tompos, Wegner, Sipos, Danis, Nagy...Sztem nagyon is jo szinesznok kerulnek ki az SZFE-rol, csak sajnos keves lehetoseget kapnak, hogy filmben bizonyithassanak...

"aki pedig valaha is nőises volt, az elszürkül. Lsd Ónodi."

Jol tudom hogy most szult?

'Lora'-rol: az idei magyar filmtermesbol az egyik kedvencem. Barcsak tobb ilyen szinvonalu magyar film keszulne. Barcsak.
 
2007. január 30. kedd, 21:59 5. | screen
Nézhető film (inkább 10 ilyet nézek mint egy "full közönségfilmet")
A fiatal gyerek( a szaxofonos) igen nagyot játszott benne (szerinten).
Néha a dialóg nagyon "akart tetszeni" .. ez kicsit zavart...
Ami viszont jobban az az, hogy vagy három jelenet dialógja is így fejeződött be:
"Tudod mit? Menj a francba..!"

Én ilyen jelenet (dialóg) befejezést egyszer sem írnék sehol le, annyira közhelyes

De a film megfelelt a "dialektikus dráma" igényeinek (az antagonist és protagonist szereplők között megvolt az erkölcsi átjárhatóság) és ez a lényeg...
 
2007. január 29. hétfő, 12:42 4. | korkata
Lehet, hogy nem az év legjobb filmje nekem mégis tetszett. Jót szórakoztam. Egy színésznő nem attól jó, ha nem lóg a melle.
 
2007. január 26. péntek, 18:32 3. | nevem_senki
Kovács Patrícia lett volna Lora.
http://www.port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=153221&i_direction=2&i_city_id=3372&i_county_id=-1
Egyébként egyetértek, amit a csajokkal kapcsolatban írsz, bár meggyőződésem, hogy lehetett volna itthon is jó csajt találni (lásd a Megy a gőzös főszereplőjét). Egy biztos: bárkit választhattak volna, akkor nem kellett volna testdublőr a szeretkezős jelenetben, ugyanis az amerikai lánynak, izé, hogy is mondjam... Szóval kissé lóg a melle.
 
előzmény: vicc #2
 
 
2007. január 26. péntek, 14:26 2. | vicc
Mi az, hogy: "elvonatkoztatunk a közegtől, amelynek és amelyben készült. Tehát nemzetközi mércével."
Barátom, itt élsz, ide születtél, és bár minden viszonylagos, szerintem a közegtől, amelyben készült ez a film, nem szabad elvonatkoztatni.
Lehet más szemszögből vizsgálni, de ez a film itt készült.
Amit a színészvezetésről és a többi dologgal kapcsolatban írtál: egyetértek. (Hrutka R....nem is értem)
És igen, még a nyafogás szóval is egyetértek.
Amiről sokan nem beszélnek a női főszereplő herce-hurca....és itt egy teljesen más dolgot szeretnék írni...
MIért van az, hogy az SZFE-re nem vesznek IGAZI nőket? Vagy bombázókat? Évek óta figyelem a magyar női "termést" és szomorú leszek. ÓVODÁSOK kerülnek ki (lsd Érsek Obádovics vagy a legújabb Ubrankovics), aki pedig valaha is nőises volt, az elszürkül. Lsd Ónodi.
Olvastam egy kritikát, amiben Pelsőczy Rékával játszatták volna el ezt a szerepet....MI VAN? Max a takarítónő lehett volna. De nem szeretném bántani, mert nem tartom rossznak, de túl jó színésznőnek sem.
Egy dolog szuper ebben a filmben: a női főszereplő. És ezen el lehet gondolkodni az SZFE-ne. Hogy ne kelljen a magyar rendezőknek külföldre menni KERESGÉLNI.
Maradok tisztelettel!
 
2007. január 25. csütörtök, 19:19 1. | nevem_senki
Egy pillanat. Próbáljuk meg úgy nézni a Lorát - és mellesleg a többi magyar filmet -, hogy elvonatkoztatunk a közegtől, amelynek és amelyben készült.
Tehát nemzetközi mércével.
Az eredmény: dilettáns színészvezetés, sekélyes, álpszichologizáló forgatókönyv, bántó utószinkron, kiszámítható történet, amin a "rendhagyó flashbackek" (muhaha!) sem segítenek, rossz smink és nyomasztó zene a nyolcvanas évek végéről Hrutka Róbert minden felületességével és ötlettelenségével. Műkarakterek nyafognak egy művi történetben, amit mintha a Barátok közt forgatókönyvírói hordtak volna össze.
Herendi a középszer királya volt és marad. A magam részéről örülök neki, hogy felhagyott a vígjátékrendezéssel - a Magyar Vándor az elmúlt évek filmkészítésének a legnagyobb kihagyott helyzete -, de most sem tudott felülemelkedni önmagán, sőt...
Hogy jót is írjak: Szecsanov Martin.

nka emblema 2012