sex hikaye

A dokumentumfilmes előzsűri értékelése

a topikot nyitotta: filmhuadmin | 2009. január 9. péntek, 15:00

rendezés  


egy oldalon
5-1  /  5


 
2009. január 16. péntek, 20:13 5. | Piroska
sok szeretettel köszöntöm a Filmszemle honlapjának valamennyi munkatársát, azAlkotókat, rendezőket és nézőtársakat.
 
2009. január 16. péntek, 12:28 4. | admin
Bocs, Kapitány, háromszor volt ugyanaz, kettőt kiszedtem.
üdv,
filmhu stáb
 
előzmény: Kapitany #3
 
 
2009. január 14. szerda, 02:52 3. | Kapitany
Érdemes komolyan venni a Laci által felvetett gondolatokat a dokufilmekkel kapcsolatban! Például a DocuArt komolyan veszi, mégha időnként nem is sikerül minden kolléga figyelmét maradandóan megragadnia... Remélem, ez nem marad így.
Az azonban rendkívüli mód érdekelne, vajon hogy a f'-ba került be 43 nem fikciós film a versenyprogramba Réka és Laci értékelése fényében (meg amúgy is)?
 
2009. január 9. péntek, 22:34 2. | xyz
"Pigniczky Réka szerint érdekes kísérlet lenne pusztán az alkotások alapján, és a rendezők nevének feltüntetése nélkül elvégezni a szemlés válogatást." - ez lenne a Szép Új Világ? Ez nem "érdekes kísérlet" lenne, hanem az előzsűri magától értetődő feladata. Miért, most nem így történt?
De még ha ez így lenne is, semmi sem biztosítaná, hogy ugyanúgy ne telefonálnának rá a zsűritagokra adott rendezők, hogy ez és ez az én filmem, juttasd be, köszi. Ne legyünk már naivak!!!
 
2009. január 9. péntek, 15:00 1. | Morro
Kérdezném, hogy mi az, hogy „megélhetési filmes – de nem mindig pejoratív értelemben”?
Az előzsűri tagjaitól pedig várjuk az átlagos 3 millió forintból elkészített ambiciózus, szakmailag profi, katartikus hatású, szakértőkkel is megtámogatott, nyugati trendet utánzó, játékfilmes módszerekkel elkészített, érzelmileg is átélhető, hangilag és képileg is hibátlan, kontextusba ágyazott, hosszú átfutású dokumentumfilmeket, melyek - nem pejoratív értelemben vett megélhetés miatt készültek, viszont főszereplői elsősorban a nyugati-trendit követve maguk az alkotók.


nka emblema 2012