sex hikaye

2. New York-i Rövidfilm Fesztivál

Az Interneten keresztül

2003. október 3. - filmhu
A második alkalommal megrendezésre kerülő New York Rövidfilmfesztivál a rövidfilmek népszerűsítésére tett kezdeményezés, az Annual Program Without Frontiers sorozat része. A fesztivál elsősorban a tehetségre és a művészi értékre helyezi a hangsúlyt, és nem az anyagi befektetésre. A New York Short Film Festival nem kedvez hírességeknek és nem szab hátrányos feltételeket kezdők számára.
A filmeket, eredeti formátumoktól függetlenül az Interneten keresztül kell elküldeni, és digitális formában kerülnek vetítésre, de van lehetőség DVD, CD-ROM, MiniDV vagy VHS nevezésre is, postai úton.

A nemzetközi zsűri a következő kategóriákban oszt ki díjakat: forgatókönyv, rendezés, színész és színésznő, művészi érték, fényképezés, vágás és egységesség. Ezen kívül a legjobb rövidfilm különdíját is meg lehet nyerni. A nevezési határidő október 31. A díjakat várhatóan 2004. február 28-án hozzák nyilvánosságra.
 
A fesztiválra 30 perce meg nem haladó filmekkel lehet nevezni. A filmeket eredeti nyelven vetítik, feliratozás nem szükséges, de nem is tilos.

A nevezési díj 15 USD.

További info a fesztivál honlapján: http://www.mamut.com/homepages/United_States/2/9/usafestivals/subdet27.htm

Címkék

new york , nevezz



nka emblema 2012