sex hikaye

25. Rövidfilmvásár a Clermont-Ferrand-on

Jövő év elején

2009. december 1. - filmhu
25. Rövidfilmvásár a Clermont-Ferrand-on
A rövidfilm Cannes-jának számító Clermont-Ferrand-i fesztivállal párhuzamosan az idén is megrendezik a 25 évre visszatekintő rövidfilmvásárt. A jelentkezésre 2010. január 15-ig van lehetőség.

A Vásár résztvevőit egy 1000 négyzetméteres kiállítótér várja, az újdonságok bemutatására pedig egy 160 és egy 350 férőhelyes vetítőterem szolgál. Az üzleti tárgyalások lebonyolítására 10 helyiséget lehet igénybe venni, de a szakmai közönség nyílt fórumokon is részt vehet a legnagyobb tévécsatornák képviselőivel (Forums MEDIA). 2002 óta egy olyan „Videotéka” is működik az esemény helyszínén, ahol a vásárra regisztrált összes filmet meg lehet tekinteni. (Az idei év újdonsága, hogy a vásár résztvevői számára ez a szerver további 6 hónapon keresztül elérhető lesz.) A koprodukciók előmozdítását az Euro Connection elnevezésű fórum segíti. (Az idén Németország, Belgium, Bulgária, Horvátország, Dánia, Észtország, Franciaország, Görögország, Írország, Olaszország, Litvánia, Norvégia, Lengyelország, Portugália és Románia mutatja be projektjeit.) A rövidfilmes szakma referenciájának számító angol-francia nyelvű éves katalógus 6000 tételt tartalmaz. (A regisztrált személyeknek interneten is elérhető.)

Nyitva tartás:
Videotéka - január 30-tól február 5-ig,
kiállítótér - február 1-től 5-ig

Jelentkezési határidő:
2010. január 15.

További információkért kérjük, látogasson el a Rövidfilmfesztivál angolul is elérhető honlapjára: www.clermont-filmfest.com.

A vásárral kapcsolatos ügyintézésért felelős személyek:
Anne Parent ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )
Roger Gonin ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ).
Telefon: (33) 473 91 65 73
Fax : (33) 473 92 11 93






nka emblema 2012