sex hikaye

31 BuSho szpot készül

Lezárult a BuSho-Vivaz első köre

2010. június 23. - filmhu
31 BuSho szpot készül

A nevezett 40 filmtervből 31-et választottak megvalósításra érdemesnek a szervezők, megkezdték a munkát az alkotók. Három etapban július 21-ig zajlik a munka, majd az elkészült szpotokat augusztus 1-én éjfélig kell majd beküldeni.

A sikeresen lezajlott 2. életREklám rövidfilmversenyt követően máris itt a BuSho következő felhívása, melyet ezúttal a Sony Ericssonnal közösen hirdetnek meg! A felhívás célja, hogy a szeptemberi 6. BuSho fesztivál szpotját a Sony Ericsson legújabb modelljével a HD kamerával ellátott Vivazzal kell leforgatni, a legjobb három alkotó és a közönségdíjas hazaviheti a készüléket!

"Kicsit aggódtunk, hisz 2 nappal a nevezési határidő lejárta előtt még nem volt elég nevező, aztán újra igazolódott a magyar virtus és az utolsó néhány órában megduplázódott a jelentkezők száma." - olvasható a BuSho honlapján. Végül a 40 filmtervből 31-et választottak megvalósításra érdemesnek a szervezők, így 21-én megkezdik a munkát az alkotók. Három etapban július 21-ig zajlik a munka, majd az elkészült spotokat augusztus 1-én éjfélig kell majd beküldeni!



Címkék

busho , vivaz , szpot , verseny , felhívás , hír



nka emblema 2012