sex hikaye

A Filmkultúra - Muszter augusztusi számából

Vidékek véneknek

2008. augusztus 8. - filmhu
A Filmkultúra - Muszter augusztusi számából
Minden változik, mondhatjuk, nagyon helyesen. Hiszen a változás megújulást jelent. Kiderül, hogy mi a különbség a UPC-show reklámkampány ígéretei és a háztartásokba felszerelt médiadobozok „tudása” között. Hogy miért állnak értetlenül a „véneknek” korunk előtt, illetve szükségszerű-e a sorsunkon változtatni. És még egy változás a Muszter augusztustól új köntöst kapott, pontosabban új nevet. Filmkultúra – Muszter lett. A változás miértje kiderül a szám bevezetőjéből.

Mit jelent a digitális tévé, avagy a upc-show-ról tárgyilagosan

A digitális műsorszórás bevezetését – többek között – az is sürgette, hogy a UPC kábelein elérhetetlenek voltak egyes újonnan indult csatornák. A médiafejlődés egyik iránya pedig a tematikus csatornák előretörése. Vagyis, lépni kell…

Vidékek véneknek

Egzisztenciális kalandok az öregség körül, mondhatnánk akár Vittorio De Sica A sorompók lezárulnak; Ingmar Bergman A nap vége; Sylvester Stallone Rocky Balboa filmjére és a legújabb sikerre a Nem vénnek való vidékre. Megváltozott a világ, vagy csupán az ember nem képes kontaktusban maradni a világgal.

Üzenet a dobozból

A világ változik, vagy nekünk kell változtatni, hogy valóban azt az életet élhessük, amit szeretnénk. Vannak-e üzenetek, melyek arra figyelmeztetnek, most változtass, most lépj. Az Aranyborjú és a 24 harmadik évad sorozatok nem csupán a szórakoztatás eszközével élnek. Elgondolkodtatnak, és ha figyelmesek vagyunk üzennek.



Címkék

hír



nka emblema 2012