sex hikaye

A Finálé Koreában, Franciaországban és St. Louis-ban, a Kolorádó Kid Isztambulban

Gyorshírek

2011. szeptember 22. - filmhu
A Finálé Koreában, Franciaországban és St. Louis-ban, a Kolorádó Kid Isztambulban
Simonyi Balázs kisfilmje Koreába, Franciaországba és St. Louis-ba utazik, Vágvölgyi B. András első játékfilmje Isztambulban mutatkozik be, és megkezdődött a 7. Film.dok fesztivál.

Simonyi Balázs legutóbbi kisfilmje Vancouver és Varsó után most a koreai Asiana International Short Film Festival-on és a francia Brest International Short Filmfestival-on is szerepel. Az alkotás továbbá versenyfilmként szerepel a november 10-20-ig megrendezésre kerülő St. Louis International Film Festival-on, amely egyike az "Oscar-jelölő" mustráknak. Az Elek Ferenc és Kovács Lehel főszereplésével készült Finálé az iden Magyar Filmszemlén mutatkozott be először.
A Kolorádó Kid Isztambulban

Vágvölgyi B. András első játékfilmje utazik a szeptember 23. és 30. között megrendezésre kerülő isztambuli Crime and Punishment Filmfesztiválra. A filmet Gáspár Tibor és Dr Kormos Mihály színészek, Kiss Wanda vágó és a rendező kísérik el a török nagyvárosba.
Megkezdődött a csíkszeredai dokumentumfilm fesztivál

A 7. Film.dok dokumentumfilm-fesztiválra jelölt 180 film közül 67-et válogatott ki az előzsűri. A alkotásokat a csíkszeredai közönség is láthatja a fesztivál ideje alatt - tudatta az MTI. A Film.dok különlegessége, hogy ezen a fesztiválon mutatják be a legtöbbet a Kárpát-medencében készült filmek közül. A fesztivál díját, Józsa Judit keramikusművész filmtekercset ábrázoló munkáját a szombati, szeptember 24-i díjkiosztón adják majd át. A 7. Film.dok kísérőrendezvényei között fotókiállítás és könyvbemutatók is várják a közönséget.






nka emblema 2012