sex hikaye

A Médiatanács kiírta legújabb pályázatait

Kisfilm, dokumentumfilm, animáció, ismeretterjesztő film és tévéfilm

2013. március 7. - filmhu
A Médiatanács kiírta legújabb pályázatait

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pályázatokat hirdet kisjátékfilmek, kísérleti filmek, dokumentumfilmek, animációs filmek, ismeretterjesztő filmek, tévéfilmek és tévéfilm sorozatok gyártásának támogatására.

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa Huszárik Zoltán 2013, Ember Judit 2013, Macskássy Gyula 2013, Kollányi Ágoston 2013 és Fehér György 2013 címmel pályázatot hirdet kisjátékfilmek, kísérleti filmek, dokumentumfilmek, animációs filmek, ismeretterjesztő filmek, tévéfilmek és tévéfilm sorozatok gyártásának támogatására.

A támogatásra a mozgóképszakmai hatóság által nyilvántartásba vett filmelőállítók, valamint a Horvát Köztársaság, Románia, a Szerb Köztársaság, a Szlovák Köztársaság, a Szlovén Köztársaság vagy Ukrajna területén bejegyzett és működő jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaságok, egyesületek és alapítványok pályázhatnak.

A támogatásra szánt keretösszeg 75 millió (kisjátékfilmek és kísérleti filmek), 330 millió (dokumentumfilmek), 180 millió (animációs filmek), 250 millió (ismeretterjesztő filmek) és 600 millió (tévéfilmek és tévéfilm sorozatok) forint.

Pályázati határidők (első forduló):
- Kísérleti- és kisjátékfilmek: 2013. március 18.
- Dokumentumfilmek: 2013. március 11.
- Animációs filmek: 2013. március 11.
- Ismeretterjesztő filmek: 2013. március 11.
- Tévéfilmek és tévéfilm sorozatok: 2013. március 26.

Bővebb információk:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Pályázati felhívások, feltételek, űrlapok, pályázati kérelmek:
- Huszárik Zoltán kísérleti- és kisjátékfilmes pályázat
- Ember Judit dokumentumfilm pályázat
- Macskássy Gyula animációs film pályázat
- Kollányi Ágoston ismeretterjesztő film pályázat
- Fehér György tévéfilm és tévéfilm sorozat pályázat






nka emblema 2012