sex hikaye

A Nyócker! Argentínában

összesen hat európai film

2006. március 6. - filmhu
A Nyócker! Argentínában
A Film Sales Support (FSS) támogatásával hat európai film vesz részt az argentínai Mar del Plata-i nemzetközi filmfesztiválon 2006. március 9. - 19. között. Köztük Németországi forgalmazójának jóvoltából Gauder Áron Nyócker! című provokatív animációs filmje.

Az FSS támogatásában öt európai filmterjesztő ügynökség és gyártócég részesült, hogy képviseljék az európai filmeket Argentína egyetlen A-kategóriás fesztiválján, a Mar Del Plata-i nemzetköti filmfesztiválon.

A németországi MDC képviseletén keresztül jutott ki a fesztiválra a Mozgókép Ifjú Mestere, Gauder Áron Nyócker! című provokatív animációs filmjével.

Az FSS támogatottjai között találjuk a két filmmel is jelenlévő spanyol Filmaxot:   az angol-spanyol koprodukcióban, Calista Flockhart főszereplésé-vel készült Hideg csontokat (Jaume Balagueró), valamint Mireira Ros. Others rendezését, El Triunfo: The Beat of the Streets-et is képviselik.

A németországi MDC képviseletén keresztül jutott ki a fesztiválra a Gauder Áron Nyócker! című provokatív animációs filmjével.

A portugál gyártó-terjesztő cég, a Rosa Filmes Joâo Pedro Rodrigues Odete című filmjével vesz részt, az angliai székhelyű Taskovski Films a szlovén Jan Cvitkovič Gravehopping című filmjével nevezett. A német DFFB Emily Atef első filmjét, Molly’s Way -t mutatja be.

Az FSS a European Film Promotion (EFP) egyik kezdeményezése, amelynek fenntartója az Európai Unió Media Programja.

Részletek: www.efp-online.com/cms/fss/index.html



Címkék

hír



nka emblema 2012