sex hikaye

Ajánljatok filmet a Titanicra!

Tavasszal jön a 19. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál

2011. november 25. - filmhu
Ajánljatok filmet a Titanicra!

Ha tavasz, akkor Titanic, és nem lesz ez másképp jövőre sem, 2012. április 13 – 21. között ugyanis immár 19. alkalommal kerül megrendezésre a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál, Magyarország első számú nemzetközi filmes mustrája.

 

 

A nevezési időszak már javában tart, és tavalyi kezdeményezésünk sikerén felbuzdulva idén újra várják a közön ség ötleteit is. Ha tehát láttatok olyan filmet, esetleg hallottatok vagy olvastatok olyan alkotásról, amelyről úgy gondoljátok, hogy nem hiányozhat a Titanic fesztivál programjából, bátran osszátok meg a szervezőkkel javaslataitokat, ajánljatok Ti is filmet a Titanicra!   

A fesztivál programjában külföldi játékfilm kategóriában kizárólag olyan, 70 percnél hosszabb alkotások szerepelhetnek, amelyek 2011. január 1. után készültek és Magyarországon még nem kerültek nyilvános bemutatásra. De ne feledjétek, hogy 2012-ben a Titanic a magyar film ünnepe is lesz! Terjesszétek a hírt, hogy a hazai alkotók munkáit is szeretettel várják, akik minden olyan egész estés és rövidfilmjükkel nevezhetnek, amely a 42. Magyar Filmszemle után készült és itthon még nem szerepelt nyilvános vetítésen.

Ötleteiteket, javaslataitokat 2012. március 1-ig várják a fesztivál honlapján, a www.titanicfilmfest.hu oldalon, illetve a www.facebook.com/titanicfilmfest címen.






nka emblema 2012