sex hikaye

Animációs technikák Debrecenben, szereplőket keres Nemes Gyula

Csütörtöki gyorshírek

2010. január 14. - filmhu
Animációs technikák Debrecenben, szereplőket keres Nemes Gyula
A legújabb grafikai, animációs és filmkészítési technikákkal ismerkedünk meg Debrecenben, szereplőválogatást hirdet Zero című filmjéhez Nemes Gyula, és elő lehet jegyezni Oláh Gábor könyvére.

Animációs technikák Debrecenben

A legújabb grafikai, animációs és filmkészítési technikákkal ismerkedhetnek meg azok az egyetemi vagy főiskolai informatikai alapképzettséggel rendelkező hallgatók, akik részt vesznek a Debreceni Egyetem Informatikai Karának februárban induló Digitális filmtechnika szakirányú továbbképzésén – írja a Filmtett. Az így elsajátított ismeretek a filmkészítés mellett a 3D vizualizáció és a játékfejlesztés területein is hatékonyan használhatóak. A Baross Gábor pályázat támogatásának köszönhetően a 2 féléves nappali képzés ingyenes. Jelentkezni január 25-ig lehet, a képzés pedig februárban indul.


Szereplőket keres Nemes Gyula

Szereplőválogatást hirdet Zero című filmjéhez Nemes Gyula, az Egyetleneim, a Fúga és a Letűnt világ rendezője – tudhatjuk meg a Filmtettről. Ahogy az korábbi interjúnkból megtudható, a készülő alkotás anarchista vígjáték egy méhészről, aki fellázad a kapitalizmus ellen és terroristaként védi meg a méheket. A filmben központi szerepe lesz egy kommunának, amely együtt él a méhésszel és csatlakozik akcióihoz.




Előjegyzés a Katókára

Oláh Gábor Katóka című könyve 2010 márciusára várható a könyvesboltokba. A régi irodalmi hagyományokhoz híven a Novella kiadó gondozásában megjelenő alkotásra megjelenése előtt elő lehet jegyezni, és ebben az esetben az olvasó kedvezőbben juthat hozzá a könyvhöz. Bővebb információ a kiadótól kérhető, a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  címen.






nka emblema 2012