sex hikaye

Az MMK és az ORTT tévés pályázata

irodalmi adaptációk

2005. július 19. - filmhu
A közös pályázati felhívás célja eredetileg magyar nyelven készült és a pályázati felhívás megjelenésének napját megelőzően, nyomtatott formában megjelent irodalmi alkotások adaptációja alapján készült legalább 26, legfeljebb 60 perc hosszúságú televíziófilm, tévéjáték illetve legalább 3 részes és epizódonként legalább 26, legfeljebb 60 perc hosszúságú televíziós-sorozat gyártásának támogatása.

A Magyar Mozgókép Közalapítvány (MMK) és az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) mint támogatók közös pályázati felhívást bocsátanak ki televíziójátékok, televíziófilmek és televíziófilm-sorozatokkészítésének támogatására.

A közös pályázati felhívás célja  eredetileg magyar nyelven készült és a pályázati felhívás megjelenésének napját megelőzően, nyomtatott formában megjelent irodalmi alkotások adaptációja alapján készült legalább 26, legfeljebb 60 perc hosszúságú televíziófilm, tévéjáték illetve legalább 3 részes és epizódonként legalább 26, legfeljebb 60 perc hosszúságú televíziós-sorozat gyártásának támogatása.

A pályázatokat azonos tárgyban, azonos tartalommal, azonban az MMK illetve az ORTT vonatkozó pályázati feltételei — amelyeket e közös pályázati felhívás mellékletét képező, a pályázati feltételek szabályzata tartalmazza — szerint kell külön-külön benyújtania a támogatókhoz. Az MMK és az ORTT a nyertes pályázatokra vonatkozó döntését egyidejűleg hozza nyilvánosságra.

a) A keretösszeg a támogatók részéről 350.000.000 – 350.000.000 Ft.

b)
• Az önálló filmalkotás összköltsége nem haladhatja meg a 70.000.000 Ft-ot,
• sorozat esetében a 140.000.000 Ft-ot.

c) A pályázó a támogatóktól a filmalkotás összköltségének legfeljebb 40-40%-át igényelheti támogatásként. Mindkét támogató a támogatást a költségek nettó (ÁFÁ-t nem tartalmazó) összegében nyújtja.

d) A pályázatban megjelölt filmalkotás előkészítettsége nem haladhatja meg az összköltség 10%-át.

e) A pályázónak a filmalkotást legkésőbb 2006. december 31-éig el kell készítenie és át kell adnia a bemutatást vállaló műsorszolgáltatónak.

f) A műsorszolgáltatónak legkésőbb 2007. június 30-áig a filmalkotást főműsoridőben be kell mutatnia.


A pályázatokat 2005. augusztus 18-án 17 óráig lehet személyesen benyújtani a Magyar Mozgókép Közalapítvány Finanszírozásán
(1068 Budapest, Városligeti fasor 38. III. 5.).

A részletes pályázati feltételek letölthetők honlapunkról, illetve az MMK honlapjáról.



Címkék

pályázat , mmk , ortt , nevezz , nevezes



nka emblema 2012