sex hikaye

Az Üvegtigrissel folytatódik a Kortárs Magyarok

Vendégünk lesz Rudolf Péter és Pikali Gerda

2010. december 10. - filmhu
Az Üvegtigrissel folytatódik a Kortárs Magyarok

Az Üvegtigris harmadik részével folytatódik az Odeon és a Filmhu közös sorozata, a Kortárs Magyarok. A vetítés után a vendégünk lesz Rudolf Péter rendező és főszereplő, valamint Pikali Gerda színésznő, Géczy Dávid beszélget majd velük.

"Egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi - ennyi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd - bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali - bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad. Elindul egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével, sőt nőivel. De vajon mi történik, ha Laliról kiderül, hogy nem nagymenő és találkozik a feleség, a szerető, a majdnem szerető és a majdnem vízvezeték-szerelő? Mi történik, ha barátai Lali után mennek, hogy megmentsék Feritől, akit egy időre elnyelt a Tigris? Mire számíthatnak, ha Feri mégis kiszabadul és kiderül, hogy Lali - tudtán kívül - magával vitt valamit, ami sokkal fontosabb, mint a kocsija? Lali élete mindenképp nehéz lesz, akár a Tigrisen innen, akár a Tigrisen túl."

A vetítés ideje: 2010. december 13. 20 óra
A vetítés helye: Odeon Lloyd Mozi
A jegyár: 1200 Ft (A forgalmazó döntésének értelmében nem áll módunkban kedvezményes jegyárat vagy ingyenjegyeket felajánlani, megértéseteket köszönjük - a szerk.)

A vetítés után a vendégünk lesz Rudolf Péter rendező és főszereplő valamint Pikali Gerda színésznő, Géczy Dávid beszélget majd velük, a ráhangolódáshoz nézd meg a forgatáson készült videónkat:

 





(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2010. december 19. vasárnap, 23:45#1| dzsotu
HANG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nka emblema 2012