sex hikaye

Ballagással zárjuk a Klasszikus Magyarok sorozatot

Almási Tamás első filmje az Örökmozgóban

2011. június 14. - filmhu
Ballagással zárjuk a Klasszikus Magyarok sorozatot
Véget ért a tanév, ezért Almási Tamás első filmjét, a Ballagást vetítjük: a szalagavató, az évzáró, az érettségi és a felvételi bűvöletében. Nyerj jegyet a filmre!

A film története:

A jelenben játszódó történet hősei érettségi előtt álló fiatalok. A szalagavató bálról a negyedik cések különbuliba menekülnek, majd együtt visszamennek az iskolába egy búcsúőrjöngésre, amelynek során tűz üt ki az osztályteremben. Az iskolai nyomozás stílusa miatt az emberi és személyiségi jogaikban többszörösen megsértett diákok tanítási óra közben, engedély nélkül elhagyják az iskolaépületet. Hatalmas ambícióval szervezkednek, hogy együtt megváltoztassák a világot. Amíg a ballagás csupán érzelmileg hat rájuk, az érettségi vizsga már egyéni érdekeiket felismerő individuumokat csinál belőlük.

Részlet a filmből:

Vetítés helye és ideje:

2011. június 15. 20.30. Örökmozgó Filmmúzeum (ezentúl mindig 20:30)
(1073 Budapest, Erzsébet körút 39)

Jegyet nyerhettek a vetítésre, ha megírjátok az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre, hogy milyen díjat nyert a film a Játékfilmszemlén. A játékot 2011. június 14-én éjfélkor zárjuk.






nka emblema 2012