sex hikaye

Boldog születésnapot! - Ónodi Eszter lesz az ajándék

2002. augusztus 29. - filmhu
Már négy napja tart Fazekas Csaba Boldog Születésnapot! című vizsgafilmjének forgatása. A több, mint harminc helyszínen zajló történetben egy fiatalember (Kocsis Gergő) 30. születésnapján döntő elhatározásra jut.

Fazekas Csaba tavaly végzett a Színház és Filmművészeti Egyetemen rendező szakon Simó Sándor osztályában. A film operatőre Sas Tamás, akinek nevét már jól ismeri a nagyközönség(Tamás és Juli, Presszó).

A két főszereplő Kocsis Gergely és Ónodi Eszter, valamint láthatjuk majd a készülő filmben Hernádi Juditot, Kovács Katalint, Almási Évát, Máthé Gábort és Bálint Andrást is.

Az ifjú rendezőnek ez az első nagyjátékfilmje, mely egy fiatalemberről szól, aki a 30. Születésnapjának reggelén ráébred, hogy semmit sem ért el mindabból, amit ennyi idős korára szeretett volna megvalósítani.

A film annak az egy napnak a története, mely alatt a hős megpróbál mindent kipróbálni, ami eddig nem sikerült neki: szexuális forradalmat, elegáns öltönyt, jó állást és megszerezni: kocsit, házat, feleséget - sőt, gyereket is szeretne egyetlen nap alatt.

A Laurinfilm produkciójában készülő Boldog Születésnapot! producerei, Sipos Kornél és Kende Zsófia.

A filmet körülbelül 90 percesre tervezik. A forgatás több, mint harminc helyszínen zajlik, a stáb tehát napi több átállással dolgozik. A filmet a Laurinfilm 2003-ban, a Magyar Filmszemlén fogja bemutatni.

Címkék

hír



nka emblema 2012