sex hikaye

Celluloid Workshop 6

Forgasd le a saját filmed!

2004. szeptember 3. - filmhu
1-1  /  2
Celluloid Workshop 6

Recept a saját filmedhez. Hozzávalók: egy filmötlet, ami megér néhány perc celluloidot; egy lelkes ember, aki a stábot és a szereplőket hozza és a technikát ingyen kapja; meg pár szabad nap 2004. októberének elején. Új leadási határidő: szeptember 24.

Mi az a Celluloid Workshop?

Egyedülálló program a film szerelmeseinek. A 2004. október 3-9-ig hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Celluloid Workshop népszerű rendezvény, amelyen nyolc, pályázat útján kiválasztott, professzionális kisjátékfilm valósul meg, és ahol a forgatási munkálatokban minden érdeklődő részt vehet. A különleges program idén először nem a fővárosban, hanem a miskolci I. Fiatal Filmesek Nemzetközi Fesztiválja keretében kerül megrendezésre.


Mivel kell jelentkezni és mit lehet nyerni?

Jelentkezhetsz 2004. szeptember 20-ig egy 4-7 perces kisjátékfilm forgatókönyvével (email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ), az önéletrajzoddal (egyetlen feltétel, hogy valamilyen – bármilyen – kisfilmet fel tudjál mutatni, lehet diákfilm, reklámparódia vagy bármi, csak legyen kitalálva és megvágva) és legalább két-három segítő (stábtag, színész) nevének megjelölésével.
- Független zsűri bírálja el a beérkezett munkákat 2004. szeptember 25-ig. A fő szempont az ötlet értéke és megvalósíthatósága (helikopteres üldözés, teltházas koncert és sejtelmes fényben játszó éjszakai erdő kizárva).
Minden nyertes komplett technikát kap: a Kodak támogatásával 15 percnyi (180 m) fekete-fehér, 16 mm-es filmnyersanyagot (Eastman DoubleX 7222), ARRI SR filmkamerát segédoperatőrrel, 8 óra forgatási időt a fotón látható szobában (filmes világítástechnikával – pontos helyszínrajzot szívesen küldünk a pályázóknak) és 12 órát egy szabadon választott miskolci helyszínen; hangfelvételi lehetőséget hangtechnikussal; valamint a laborálást követően 12 óra utómunka időt a Studiotech számítógépes munkaállomásán, vágóval együtt.

A nyolc nyertes pályázó és munkatársai hat napra leköltöznek Miskolcra (szállást önköltségen tudunk biztosítani – kérjük, jelezd a jelentkezéseddel együtt); a rendező a nyitóvetítésen valamelyik – vagy akár egyetlen – eddigi munkáját mutatja be a közönségnek, a hatodik napon, a záróesten pedig a pályázaton nyertes, a Celluloid Workshopon megvalósult filmjét!

Forgasd le a filmet 16mm-re - új határidő!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbították a Celluloid Workshop6 leadási határidejét. Szeptember 24-ig lehet jelentkezni a Celluloid Workshop 6-on, 16 mm-es filmre megvalósítandó kisjátékfilmtervekkel és önéletrajzokkal – lásd a részleteket a pályázati kiírásban.





1-1  /  2

nka emblema 2012