sex hikaye

Eszenyi Enikő zsűriben, Nemes Jeles versenyben

Art Film Fest

2009. június 22. - filmhu
Eszenyi Enikő zsűriben, Nemes Jeles versenyben
Eszenyi Enikő a hétvégén kezdődő trencsénteplici Art Film Fest zsűrijében vesz részt - adta hírül a Magyar Filmunió. Nemes Jeles László The Counterpart című rövidfilmje a versenyprogramban indul Szlovákia nemzetközi filmfesztiválján, majd Valenciában, Palm Springs-ben és Triesztben versenyez.

Június 20 – 27. között rendezik meg Trencsénteplicen az Art Film Fest-et, mely Szlovákia legrégebben alapított nemzetközi filmünnepe. A fesztivál fődíjáról, a Kék Angyalról döntő zsűriben vesz részt Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója, aki nemrég a Monte Carlo-i tévéfilm fesztiválon is a zsűriben vett részt.

A trencsénteplici fesztivál rövidfilm versenyében Nemes Jeles László The counterpart című rendezése indul. A 14 perces magyar mozgókép Valencia Holdjáért is ringbe száll, a spanyolországi a hétvégén kezdődött a Cinema Jove filmfesztivál.

Nemes Jeles László filmje ezután Karchi Perlmann Vacsora című alkotásával együtt mutatkozik be a Palm Springs-i rövidfilm fesztiválon. A kaliforniai seregszemle 41 országból érkezett 315 filmet mutat be június 23-28. között.






nka emblema 2012