sex hikaye

Francia elismerés Pápai Picinek, Gothár orosz-magyar kultúrdíjat kapott

Keddi gyorshírek

2009. december 8. - filmhu
Francia elismerés Pápai Picinek, Gothár orosz-magyar kultúrdíjat kapott
Pápai Pici Vallomás című filmjét elismerő oklevéllel méltatták a 27. Aix-en-Provence-i Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon, Gothár Péter orosz-magyar kultúrdíjat kapott, és Norman Gábor workshop-ot tart a hétvégén.

Francia elismerés a Vallomásnak

Pápai Pici 15 perces mozgóképét elismerő oklevéllel méltatta a 27. Aix-en-Provence-i Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál – tudatta a Magyar Filmunió. A december első napjaiban megrendezett franciaországi seregszemlén öt kontinensről érkezett 64 alkotás versenyzett. A Tóth Orsi és Lukáts Andor főszereplésével készült Vallomás című rövidfilm az Eurofilm Stúdióban készült. Nemrég a brandenburgi Cottbus-ban, a Kelet-Európára specializálódott filmfesztiválon a legjobb rövidfilm díját nyerte el.




Gothár Péter orosz-magyar kultúrdíja

A Népszabadság értesülései szerint Gothár Péter színházi és filmrendező vehette át péntek este az Alapítvány az Orosz Nyelvért és Kultúráért, valamint az ELTE Ruszisztikai Központja által közösen odaítélt Pro Cultura Hungaro-Russica Díjat. Az alkotó az indoklás szerint az orosz kultúra kortárs és klasszikus értékeinek eredeti, alkotó újraértelmezéséért, illetve a magyar kultúra részeként való terjesztéséért veheti át az Orosz Nyelv Éve alkalmából 2007-ben alapított díjat - tájékoztatta Szvák Gyula, az ELTE Ruszisztikai Központjának vezetője pénteken az MTI-t.




Norman Gábor Magyarországon

2009. december 13-án vasárnap 10.00 és 14.00 között Norman Gábor, a Los Angeles-ben élő és dolgozó ismert production designer a Werk Akadémián tart werkshop-ot.  Részvételi díj: 10 000 Ft. A részvétel a Werk Akadémia hallgatói számára ingyenes. További információ a 06 30 444 8888 számon Hernádi Zoltántól, vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. – n kérhető.






nka emblema 2012