sex hikaye

Gaspar Noé személyesen mutatja be filmjét a CineFesten

A francia rendező szombaton érkezik Miskolcra

2015. szeptember 15. - filmhu
Gaspar Noé személyesen mutatja be filmjét a CineFesten

A 12. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál egyik nagy meglepetése, hogy Magyarországon itt mutatkozik először be Gaspar Noé legújabb filmje, a Szerelem. A francia rendező a fesztivál vendége lesz, személyesen mutatja be szombat este az alkotást, és közönségtalálkozón is részt vesz.

Gaspar Noé rendező a filmfesztivál zárógálája, a díjak nyerteseinek kihirdetése után mutatkozik be, ami rendhagyó lesz a rendezvény történetében. Ezt követően 21 órakor tartják a Szerelem című alkotásának bemutatóját, amely után a közönség kérdéseket is feltehet a filmről a rendezőnek.

A Szerelem, a botrányfilmes Gaspar Noé legújabb alkotása 3D-ben készült, világpremierje a Cannes-i Filmfesztivál hivatalos programjában kapott helyet. Gaspar Noé napjaink egyik legmegosztóbb francia szerzői filmese, aki olyan tabudöntögető, botrányfilmeket készített, mint az Egy mindenki ellen, a Visszafordíthatatlan és az Enter the Void. A Szerelem című filmben explicit jelenetek sorával mesél egy szerelmi háromszögről, azon belül pedig egy fiú és egy lány szerelmére, annak érzelmi hullámvasútjára koncentrál, tabu nélkül ábrázolja a szexualitást.

A Szerelem csütörtökön és szombaton lesz látható Miskolcon, 3D vetítést és 2D vetítést is tartanak a filmből. Az országos mozibemutató szeptember 24-én lesz. A 12. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon csaknem 170 filmet vetítenek a közönségnek, ezek mindegyike hazai premier. Emellett koncertek, workshopok és kiállítások is várják a látogatókat.

 

(Forrás: MTI, Cinefest)






nka emblema 2012