sex hikaye

Golden Globe-sztárok januárban az HBO-n

A Dreamgirls és a Bábel sikere ismét

2007. január 23. - filmhu
Golden Globe-sztárok januárban az HBO-n
Hollywood egyik legjelentősebb ünnepét, a 64. Golden Globe díjátadó gálát tűzte műsorára az HBO – olvasható a Merlin Communications sajtóközleményében. A családias hangulatú gála az idén botrány nélkül zajlott, az eseményt januárban a mozicsatorna sugározza.

A látványos külsőségek között lezajlott 64. Golden Globe díjátadó gálára a Beverly Hilton Hotelben került sor. Az eseményt közvetítő NBC televízió nézettségi rekordot ért el a sugárzással. A Dreamgirls, a Levelek Iwo Dzsimából, a Bábel, a Verdák és a Grace klinika diadalát jelentő ünnepély másfél órás összefoglalója januártól látható az HBO műsorán.

A jelentős botrányok nélküli eseményen láthattunk pár „döccenést”, többek közt, amikor George Clooney és Justin Timberlake „tévedésből” Leonardo DiCapriónak akarta átadni a legjobb női mellékszereplő, valamint a legjobb filmzenéért járó glóbuszt is. Továbbá Sacha Baron Cohen kínos poénfaragását színésztársa kárára, vagy Arnold Schwarzeneggert, amint mankóval bicegve érkezik a színpadra, hogy átadja a legjobb filmnek járó elismerést.

Az HBO film- és sorozatsztárjai közül többen is jelen voltak a ceremónián, így a Nancy ül a fűben sztárja, Mary-Louise Parker – akit a legjobb vígjátékban szereplő sorozatszínész díjára jelöltek - vagy Bill Paxton, a Magyarországon most debütáló Hármastársak címszereplője. Az Amerikában évek óta nagy népszerűségnek örvendő Törtetők korábbi díjai és jelölései mellé 2007-ben is begyűjtötte a Golden Globe-jelöléseket: a legjobb vígjáték-sorozatnak terjesztették fel, az Ari-t alakító Jeremy Piven pedig 2005 és 2006 után 2007-ben is megküzdött a legjobbi epizódszereplő alakításáért járó Golden Globe díjért.

A mozicsatorna 2007-ben több Golden Globe esélyes alkotást is műsorára tűz, januártól látható a Hármastársak (Big Love) és a Nancy ül a fűben (Weeds) 2. évada. A Hármastársak Amerikában nem kis vitákat váltott ki, ugyanis a történetben egy mormon vallású férfi, három felesége és hét gyermekének mindennapjai zajlanak a kamera előtt. Márciustól pedig új részekkel tér vissza a Törtetők (Entourage), illetve a nyolcvanas évek hírhedt bűntényét feldolgozó Mrs. Harris, Annette Benning és Ben Kingsly főszereplésével.



Címkék

hír



nka emblema 2012