sex hikaye

Gothár és Dyga: Békás négy szemmel

2002. augusztus 16. - filmhu
Dyga Zsombor és a Tesó egy hete végzett, Gothár Péter és a Magyar szépség szombaton fejezi be a forgatást a békásmegyeri lakótelepen. Érdekes lesz látni a következő Szemlén, hogy a békási Dyga és párhuzamosan forgató, nagynevű rendezőkollégája milyen képet fest majd a lakó és környékének mikrokozmoszáról.

A Welker Gábor, Bognár Anna és Schmied Zoltán főszereplésével készülő Tesó forgatása múlt vasárnap fejeződött be. Minthogy azonban a csaknem egy hetes esőzések elmosták a külső felvételek végét - így pár napos második fordulóra lehet számítani szeptember folyamán.

Míg Dyga Zsombor és csapata a Szentendrei út dunai oldalán járták kamerával Békást, addig a telep túlpartját Gothár stábja uralta. A rendező és Závada Pál forgatókönyvéből készült film főszerepeit Máté Gábor, Udvaros Dorottya és Hámori Gabriella alakítják. A Magyar szépség operatőre ezúttal is Gothár állandó alkotótársa, Gózon Franciscó. Az augusztus 17-én, szombaton végző Gothár-csapat számára szintén már csak néhány nap pótforgatás van hátra.

Címkék

hír



nka emblema 2012