sex hikaye

Hajdu és Kenyeres Los Angeles-ben

A Biblioteque Pascal amerikai premiere

2010. június 15. - filmhu
Hajdu és Kenyeres Los Angeles-ben

Személyesen mutatja be Hajdu Szabolcs a Biblioteque Pascal-t az amerikai premieren. A június 17-én kezdődő Los Angeles-i filmfesztivál műsorra tűzi Kenyeres Bálint A repülés története rövidfilmjét is - tudatta a Magyar Filmunió.

 

Több mint 40 ország filmművészetének kiemelkedő újdonságait tűzi műsorra a Today Film Independent szervezésében június 17-én kezdődő Los Angeles-i filmfesztivál.

Hajdu Szabolcs Bibliothéque Pascal című játékfilmjét, amely elnyerte a Filmszemle fődíját, majd nagy sikerrel szerepelt a Berlinálén, Los Angeles-ben láthatja először az amerikai közönség. Mona Paparu utazásainak, szerelmének, nyugat-európai kálváriájának történetét, a Bibliothéque Pascal című filmet a szervezők az International Showcase válogatásba hívták meg, mely mindössze 20 alkotást mutat be az Amerikán kívül készült, innovatív filmtermés javából. A június 19-i amerikai premiervetítésen Hajdu Szabolcs személyesen vesz részt.

A Los Angeles Times által támogatott amerikai seregszemle rövidfilm válogatását Kenyeres Bálint A repülés története című munkája gazdagítja.






nka emblema 2012