sex hikaye

Indul a nevezés a Titanicra!

Várják magyarok jelentkezését is

2011. október 19. - filmhu
Indul a nevezés a Titanicra!

Október 21-én megkezdődik a nevezés a 19. Titanic Nemzetközi Filmfesztiválra. Magyarország legnagyobb és legeredetibb nemzetközi filmes eseménye 2012. április 13 – 21. között hagyományosan erős programmal és egy örömteli újdonsággal várja az érdeklődőket.

 

 

A közel húsz éves múltra visszatekintő Titanic 2012-ben végre nemcsak a legizgalmasabb külföldi alkotásokat hozza el az itthoni közönségnek, hanem a szervezők tervei szerint a magyar film ünnepe is lesz. Noha a fesztivál programjában korábban is szerepeltek már magyar vagy magyar vonatkozású alkotások, a hazai filmtermés igazi mustrája mindeddig a Magyar Filmszemle volt. A jelenlegi információ k szerint azonban a Filmszemlét jövőre nem rendezik meg, ezért a Titanic ezt a szerepet magára vállalva tárt karokkal várja a hazai alkotók munkáit is.

Nevezni minden olyan egész estés és rövidfilmmel lehet, amely a 42. Magyar Filmszemle után készült, és Magyarországon még nem került nyilvános bemutatásra. A nevezési időszak 2011. október 21-től 2012. március 1-ig tart.  

A fesztivállal kapcsolatban további információk és folyamatosan frissülő hírek olvashatók a Titanic honlapján,  és facebook oldalán.



Címkék

hír , titanic , fesztivál , nevezés



nka emblema 2012