sex hikaye

Indul a Valami Amerika 2. forgatása

Mindig az a jó fiú, aki nyer

2008. május 16. - filmhu
Indul a Valami Amerika 2. forgatása

Május 26-án elindul az új század eddigi legnépszerűbb magyar mozifilmje, a Valami Amerika második részének forgatása. A győztes csapaton ne változtass!-elv alapján Herendi Gábor csak kisebb módosításokat hajtott végre a sikercsapaton, megerősítette például a forgatókönyves szekciót.

Hat éve, hogy Herendi Gábor filmje,a Valami Amerikaaz új évezred legsikeresebb magyar filmjévé vált. Tavaly áprilisban lehetett először hallani arról, hogy a több mint 460 000 látogatót meghódító filnek jön a folytatása, amelynek munkálataihoz minden egykori résztvevő nagy kedvet érzett.

Alex, Tamás és a többiek tehát ismét öszeállnak, és május 26-án a kamera is elkezd forogni Budapesten. Hujber Ferenc, Pindroch Csaba, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, Szabó Győző, Szervét Tibor mellett Csuja Imre, Besenczi Árpád, Kovács Lajos, Thuróczy Szabolcs és a fiatal Tompos Kátya is játszik a filmben, de az első részből is ismerős Reviczky Gábort és Kapácsy Miklóst is viszontláthatják a nézők.

Győztes csapaton ne változtass!

Hogy a történet az első részhez méltó és hasonlóan kacagtató legyen, arra a Csak szex és más semmi forgatókönyvírója, Divinyi Réka az egyik garancia, illetve Harmat Gábor; kettejükkel megerősítve szőtte Herendi a legnépszerűbb magyar baráti társaság újabb kalandjainak szálát. A történet onnan indul, ahol az első rész véget ért, de önmagában is érthető, élvezhető lesz.

Ugyanennyire fontos a zene is, anno a Bon Bon együttes slágert írt a filmnek, s minden bizonnyal most ugyanerre készül Hrutka Róbert, Pálvölgyi Géza és a Tankcsapda is - ők erősítik a filmzenei szekciót. A képek minőségéről pedig Márton Balázs operatőr gondoskodik. A Valami Amerika 2.-t a Skyfilm Studio a TV2-vel koprodukcióban készíti el.



Címkék

hír



nka emblema 2012