sex hikaye

Indulhat a Mancs és a Swing

Kezdődnek a forgatások

2013. május 9. - filmhu
Indulhat a Mancs és a Swing

Újabb négy film forgatása kezdődik el a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával: júliustól forog Pejó Róbert Mancs és Fazekas Csaba Swing című munkája, októbertől Goda Kriszta Kakukkfiók című filmje, Salamon András Nemzeti Színházról készülő dokumentumfilmjét pedig már idén bemutatják - adta hírül az MTI.

 

Pejó Róbert rendezése a híres magyar mentőkutya, Mancs történetét meséli el. A családi film premierjét jövő őszre tervezik. A 250 millió forint gyártási támogatást elnyert alkotás az Új Budapest Filmstúdióban készül, producere Kántor László - ismertette a részleteket a filmalap csütörtöki közleménye.

Fazekas Csaba zenés, romantikus vígjátéka, a Swing, amelynek gyártásához 300 millió forinttal járult hozzá a filmalap, az Unio Film produkciója. A közönség 2014 februárjától nézheti meg a mozikban a Törőcsik Marival, Csákányi Eszterrel, Ónodi Eszterrel, Törőcsik Franciskával és Kulka Jánossal készülő filmet, amelynek producere Bodzsár Iván.

Goda Krisztina Kakukkfiók című munkája 420 millió forintos támogatással kezd forogni októberben. A Megafilm gyártásában születő munka producere Kálomista Gábor.

A filmalaptól tízmillió forintot kapott a Nemzeti Dokumentumfilm című alkotás, amely a Nemzeti Színházról, a társulatról és az előadásokról szól. A közlemény szerint Salamon András dokumentumfilmjét már az év vége előtt bemutatják.






nka emblema 2012