sex hikaye

Ismét Artmozik Éjszakája

4 budapesti mozi várja a nézőket

2015. május 5. - filmhu
Ismét Artmozik Éjszakája

Több mint 40 filmmel, köztük 6 premier előtt vetített alkotással várja az érdeklődőket négy budapesti filmszínház az Artmozik Éjszakáján május 15-ről 16-ra virradóra.

 Az elmúlt év legnagyobb magyar és nemzetközi filmsikerei közül újra vetítik a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című filmet, a Liza, a rókatündért, valamint a három Oscar-díjat elnyerő Whiplash-t, a négy Oscar-díjjal jutalmazott Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje című filmet és a Stephen Hawking életéről készült, szintén Oscar-díjjal kitüntetett A mindenség elméletét is.

Az este 18 órától másnap reggel 6 óráig tartó programban az országos premier előtt játsszák a Jön Harold! című norvég vígjátékot, a Bazi nagy francia lagzik című filmet, a Jennifer Aniston főszereplésével készült Megőrjít a csaj-t, A szerelem üstököse című romantikus filmet és a Rekviem egy macskáért című amerikai vígjátékot, emellett látható lesz a legendás rockzenekarról szóló angol dokumentumfilm, a Genesis: A siker útján is.
   
A Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi moziban zajló vetítések közös karszalaggal látogathatók. A részletes program a www.artmozi.hu internetes oldalon található meg.

 

 

 






nka emblema 2012