sex hikaye

Ismét kisfilm forgott Etyeken

Készül a Preface

2011. július 22. - filmhu
Ismét kisfilm forgott Etyeken
Újra magyar film forog az etyeki Korda Stúdióban. Az angol- magyar minikoprodukcióban készülő alkotás a brightoni egyetem, az egri főiskola és budapesti filmművészeti egyetem diákjainak közös diplomafilmje.

"A film száz évet fog át 15 perc alatt, az elkövetkező 100 évet. Egy ember belecsöppen az emberiség jövőjébe, anélkül, hogy észrevenné. Generációk tűnnek el egymás árnyékában, a világ felgyorsul, miközben az individuum fokozatosan eltűnik, minden egy hatalmas, utópisztikus reality- kommuna részévé válik. Klónok tartják kezükben az irányítást, bárki bármikor lecserélhető. Száz év pereg le a főhős szeme előtt. Mit jelent élni, ebben a cyber-kavalkádban?" - teszi fel a kérdést a készülő film.

prefacewerk_500


A filmet a Korda stúdió New York utcadíszletében forgatták: a Hellboy stábja hagyta itt ezt a külső díszletet, azóta forgott itt már nagyjátékfilm (Brooklyn), magyar kisjátékfilm (Stricik), számtalan reklámfotózás, és most a Preface. Az angol-magyar koprodukcióban készülő filmet ketten is jegyzik rendezőként: Révész Bálint Brighton-ban tanul, Besnyő Dániel pedig Egerben az Eszterházy Károly Főiskolán. A szereplők között a Stricik-ben is feltűnt Horváth Kristóf, a rendezőként is diplomázott Réthelyi András.

Előzetes:


A Preface Facebook oldala






nka emblema 2012