sex hikaye

Itt a Liza, a rókatündér plakátja!

Február 19-én mutatják be a filmet

2015. január 8. - filmhu
Itt a Liza, a rókatündér plakátja!

Az idei év egyik legjobban várt magyar filmje egyértelműen a Liza, a rókatündér. Ujj Mészáros Károly játékfilmjét február 19-én mutatják be a hazai mozik, mi pedig most megmutatjuk a Liza plakátját, melyen Bede-Fazekas Szabolcsnak a kevésbé komfortos pozíció jutott.

Az ápolónő Liza (Balsai Móni) élete egy csapásra megváltozik, amikor születésnapi kimenőt kap. Elhatározza, hogy megtalálja élete szerelmét, ám hamarosan több hullazsákba került hódolója lesz, mint élő. A fiatalon elhunyt japán slágerénekes, Tomy Tani (David Sakurai) szellemének segítségével Liza arra a következtetésre jut, hogy ő egy elátkozott rókatündér. A nagyszámú áldozat és a késsel mesterien bánó Liza felkelti a rendőrség érdeklődését, és a különc helyszínelő, Zoltán Zászlós (Bede-Fazekas Szabolcs) nyomozni kezd. Eközben a kétségbeesett és szerelemre vágyó Liza, a maga szerény, de következetes módján megpróbálja legyőzni az átkot és megtalálni az igazit.

lizaplakat420

Ujj Mészáros Károly játékfilmjét február 19-én mutatják be a mozik, addig is itt a film plakátja, melyen Balsai Móni szexi csipkeruhában látható, Bede-Fazekas Szabolcs kiegészítője pedig egy méretes kristálycsillár lett.

A filmben feltűnik még Szabó Győző, Molnár Piroska, Schmied Zoltán, Cserna Antal, Hajdu Steve és Kovács Lehel. A forgatókönyvet Hegedűs Bálint és Ujj Mészáros Károly írta, a film operatőre Szatmári Péter, a producer Major István. A plakátfotózás Sárosi Zoltán műtermében történt.

Nézd meg a fotózáson készült werk képeket is:

lizaplakat1 600

lizaplakat2 600

lizaplakat3 600

lizaplakat4 600

lizaplakat5 600

lizaplakat6 600

lizaplakat7 600

lizaplakat8 600






nka emblema 2012