sex hikaye

JÁTÉK: Stones in His Pocket

Madhouse

2010. február 19. - filmhu
JÁTÉK: Stones in His Pocket

Marie Jones: Stones in His Pockets

(Kövek a zsebben)

A brilliánsan megírt kétszemélyes darabot a Madhouse évekkel ezelőtt óriási sikerrel játszotta a MERLiNben Magács László rendezésében. Most újra látható az ír faluban játszódó tragikomikus hollywoodi történet, melynek mind a 15 szereplőjét - a főszereplő nőtől kezdve a filmes karrierről álmodó fiatal parasztfiúig - Mike Kelly és Matt Devere kelti életre.
Családi és baráti kapcsolataikon keresztül a két színész szorosan kötődik a darab színhelyéül szolgáló Kerry-hez, mely így még nagyobb jelentőséggel bír számukra.

“Már akkor fantasztikus volt, amikor kb. öt éve először volt látható a Merlinben, és mivel a szereposztás ugyanaz, joggal várhatjuk, hoyy ezúttal is nagy élményben legyen részünk.”
(TimeOut, Budapest)

Szereplők:
Matt Devere és Mike Kelly

Rendező:
Magács László


A darabról
A történet egy Hollywood-i forgatócsoport által elárasztott Kerry megyei ír kisvárosban játszódik: A két központi figura, Charlie Conlon valamint Jake Quinn, akik a város többi lakójához hasonlóan statisztaként dolgoznak a filmben. A darab komikus elemei főleg abból erednek, ahogy a filmes csapat igyekszik hiteles “ír feelinget” teremteni, mely azonban nem mindig illik bele a mindennapok ír valóságába.
A tizenöt szerepet (férfit és nőt egyaránt) mindössze két színész játssza, gyakran pillanatok alatt nemet, hangot és jelmezt váltva.

 

Jegyár 2000 Ft, diákjegy 1500 Ft
Jegyek kaphatók a Merlin Színházban (V. Budapest, Gerlóczy utca 4.)
jegyfoglalás e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Jegyvásárlás interneten: http://merlin.jegy.hu

 

DE: Két szerencsés ingyen is megnézheti partnerével a darabot, ha helyesen válaszol az alábbi kérdésre!

Partnereddel vendégünk lehetsz 2010. február 24-én a Madhouse előadásán 19:00 órai kezdettel.

Hány karaktert személyesítenek meg az előadás szereplői?

1)       10
2)       15
3)       20

A megfejtéseket 02.23-ig várjuk az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre.





nka emblema 2012