sex hikaye

Jelentkezés a Locations Trade Show-ra

Amerikai helyszínbörze hazai részvétellel

2009. március 18. - filmhu
Jelentkezés a Locations Trade Show-ra
A Magyar Mozgókép Közalapítványon belül működő Magyar Filmbizottság 2009-ben is részt vesz az áprilisban Los Angelesben megrendezésre kerülő filmgyártási helyszín kiállításon, a Locations Trade Show-n, amelyet megelőzően április 15-én producerek és üzletemberek, valamint amerikai filmgyártási szakemberek részvételével magyar party megrendezését tervezi a Filmbizottság.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

Tisztelt Producerek és Filmelőállítók!
Kedves Kollégák!

A Magyar Mozgókép Közalapítványon belül működő Magyar Filmbizottság idén 10. alkalommal vesz részt az április 16-18 között, Los Angelesben megrendezésre kerülő filmgyártási helyszín kiállításon, a Locations Trade Show eseményein.

Ebben az évben, közvetlenül a kiállítás időpontja előtt, április 15-én, magyar producerek és üzletemberek, valamint amerikai filmgyártási szakemberek részvételével üzletember találkozó és azt követően magyar party megrendezését tervezzük, ahol lehetőség nyílik a magyar adókedvezmény rendszer bemutatására és a hazai filmgyártási lehetőségek promótálására. Az események lebonyolításához megnyertük az ITD Hungary Zrt. támogatását is, akik magas szinten képviseltetik cégüket ezen a számukra is fontos rendezvényen. A találkozó pontos helyszínéről és időpontjáról később küldünk értesítést.

Úgy gondoljuk, hogy rendkívül hasznos lenne a magyar filmipar fejlődésének és a bevételei növekedésének szempontjából, ha a magyar filmszakma képviselői minél nagyobb számban tudnának részt venni a találkozón és a kiállításon, és ott a kedvező magyarországi filmforgatási lehetőségekre, pénzügyi előnyökre tudnánk felhívni a figyelmet.

Kérem, hogy a mellékelt Jelentkezési lapot kitöltve részünkre szíveskedjen visszaküldeni, jelezve, hogy részt kívánnak-e venni az eseményeken, kitérve arra is, hogy milyen marketing eszközöket küldenek a kiállításra, és kit javasolnak a találkozóra meghívni külföldi partnereik közül. A Jelentkezési lapok visszaküldését legkésőbb március 26-ig kérjük az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  email címre vagy a 352-8789-es faxszámra.

Bármilyen, az ügy sikerét előmozdító ötletet, javaslatot szívesen veszünk, amelyet kérjük írásban juttassanak el a fenti elérhetőségre.

Együttműködésüket előre is köszönöm, és bízom benne, hogy bemutatkozásunk a közös munka eredményeként sikeres lesz.

Budapest, 2009. március 17.
Üdvözlettel:
Tóth Erzsébet
Főtitkár






nka emblema 2012