sex hikaye

Jön a 14. Filmtett Workshop

Nyári alkotótábor Nyárádszentlászlón

2015. április 29. - filmhu
Jön a 14. Filmtett Workshop

Május 10-ig lehet pályázni a 14. Filmtett Workshopra, amelyet augusztus 4-14 között rendez meg a kolzsvári székhelyű Filmtett Egyesület. A nyári filmes alkotóműhelynek ezúttal is a romániai Nyárádszentlászló ad otthont.

Az idei tábor közös vezérmotívuma: a tükör, erre fűzték fel a forgatókönyvíró-rendező csoport pályázói is a versenymunkáikat. A szervezők több filmes tevékenységi pozícióba is várják a jelentkezőket, mint operatőr, rendezőasszisztens, hangmérnők, vágó, színész, filmkritikus vagy animációs rendező. Idén a csoportvezetők közt lesz például Hajdu Szabolcs rendező, Durst György gyártásvezető, producer és Török-Illyés Orsolya színésznő is.

A tábor részvételi díja 32 000 forint / 480 lej vagy ennek megfelelő euró. Ez magába foglalja a szállás, a teljes ellátás, a felhasznált technika, valamint az oktatás összes költségét, de nem foglalja magába az útiköltséget. 10 résztvevő számára a szervezők 30%-os részvételidíj-kedvezményt tudnak biztosítani szociális alapon. A kedvezményt az adatlapon kell igényelni május 3-áig.

Jelentkezni kitöltött adatlappal lehet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen vagy a Filmtett Egyesület postacímén: 400038 Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 4/18.

További részletek a Filmtett oldalán ITT:

(Forrás: Filmtett)






nka emblema 2012