sex hikaye

Két díj a Világ nagy…-nak, Sipos Gábor a Producers on the move-on

Csütörtöki gyorshírek

2009. április 16. - filmhu
Két díj a Világ nagy…-nak, Sipos Gábor a Producers on the move-on
Az Inforg Stúdió koprodukciójában készült A világ nagy… két díjjal tért haza a Vilnius Fesztiválról, túllépte a 200 ezeres nézőszámot a Made in Hungária, Sipos Gábor vesz részt a Cannes-ban megrendezett Producers on the move-on, és ismét lesz Képregény fesztivál a Gödörben.

Két díj a Világ nagy…-nak

A bolgár-német-szlovák-magyar (Inforg Stúdió) koprodukcióban készült A világ nagy és a megváltás a sarkon túl ólálkodik című alkotás két díjat is elhozott a Vilnius Nemzetközi Filmfesztiválról. Stephan Komandarev alkotását a legjobb film díjával jutalmazták, továbbá a film főszereplője, Miki Manojlović pedig a legjobb alakítás díját kapta. A zsűri elnöke az angol színész, Dexter Fletcher volt.




Túllépte a 200 ezres nézőszámot a Made In Hungária

Fonyó Gergely filmje, még mindig nagy siker a budapesti és vidéki mozikban. Az alkotók és a szereplők továbbra is járják az országot, talán ennek is köszönhető, hogy sok vidéki városban pótszékes teltházzal vetítik a Made in Hungáriát. A töretlen érdeklődésnek köszönhetően a CD-n kiadott filmzene aranylemez lett. Számtalan meghívás érkezett külföldi országokból, még a tengeren túlról is, ezért talán, a musical vígjátéknak a határon túl legalább annyi rajongója lesz, mint hazánkban.




Sipos Gábor Cannes-ban

A május 13-tól 24-ig tartó Cannes-i filmfesztivál keretein belül rendezik meg a Producers on the move elnevezésű programot, amelyen 23 ország producerei vesznek részt. Hazánkat a Boldog új élet, Lassú tükör, Intim fejlövés, és Lopott ritmus producere, Sipos Gábor képviseli. A filmhu tavaly nyáron készített interjút Sipos Gáborral, amely itt is elolvasható.




Ismét Képregényfesztivál a Gödörben

Az 5. Magyar Képregényfesztiválra április 18-án, szombaton kerül sor az Erzsébet téri Gödör Klubban. Belépti díj és egyben tombolajegy 300 forint. A fesztivál díszvendégének, Kati Kovácsnak a kiállítása április 16-tól tekinthető meg a klub melletti Terasz Galériában. A fesztiválról és a programokról bővebb információ az esemény honlapján található.



Címkék

hír


(1) 
Hozzászólások
1-1  /  1
2009. április 17. péntek, 16:46#1| siposgábor
Szeretném helyreigazítani a Cannes-i hírt. A Boldog új élet és Lopott ritmus című filmeket a Laokoonfilm gyártotta, és producerei Rajna Gábor és én voltunk. A Lassú tükör producere Durst György, mi a koproducerei voltunk. Az Intim fejlövésnek pedig Angelusz Iván, Reich Péter, Szűcs Dóra, Rajna Gábor és én voltunk a producerei.
Üdvözlettel:
Sipos Gábor

nka emblema 2012