sex hikaye

Két új magyar film előzetese készült el

Nézz bele a készülő magyar filmekbe!

2011. szeptember 12. - filmhu
Két új magyar film előzetese készült el

Bernáth Zsolt filmjében (Sherlock Holmes nevében) gyerekek nyomoznak, Lafka Dávid szereplői (BEG) pedig nagyon csúnyán beszélnek.

Bernáth Zsolt készülő filmjéről már többször írtünk, legutóbb azt, hogy befejeződött a forgatása. Az alkotás független produkcióban, alacsony költségvetéssel készül, producere Váczy Károly, rendezője Bernáth Zsolt. A két Sherlock Holmes-rajongó tinédzser nyári rejtélyes kalandjait elmesélő film főszereplői Szénási Kristóf (Holmes), Ungvár Ádám (Watson) és Kugler Nikolett (Ica) először álltak a kamera előtt, rajtuk kívül szerepet kapott még Gáspár Tibor, Karalyos Gábor, Kiss Attila és Tahi-Tóth László is. A korábbi teaser után most egy rövid előzetest kaptunk.


Sherlock Holmes nevében előzetese

Lafka Dávid filmjéről nem hallottunk korábban, annál jobban meglepett minket, hogy máris "2011 és 2012 legzsírabb mozivígjátékénak" szeptember 26-i filmbemutatójára invitáltak. Közben az is kiderült, hogy a BEG című film nem kerül mozikba, hanem videómegosztókon találkozhatunk majd vele, és hogy a Hamvas Dániel, Kembe Sorel-Arthur és Pindroch Csaba executive producerkedésével készült filmben Tasnádi Bence, Sándor Péter, Pindroch Csaba és Törőcsik Franciska lesz látható, és hogy a cifra káromkodásokkal készült film "a kertváros (fő)hőseinek a telepi (barom)arcokkal való szokásos heti szájkaratéjába" vezet be. Íme az első ízelítő:


A BEG előzetese

 





(6) 
Hozzászólások
6-4  /  6
2011. november 23. szerda, 10:42#6| Raw86

Blue Gold - Spot

http://www.youtube.com/watch?v=zq9833vJpe0

2011. november 23. szerda, 10:42#5| Raw86

Blue Gold - Spot

http://www.youtube.com/watch?v=zq9833vJpe0

2011. október 21. péntek, 17:22#4| cty
hogy is mondjam rövidebben: a szándék értékelendő, de sajnos kevés.

nka emblema 2012