sex hikaye

Komfortos mennyország

Jackson terve 2007-re

2005. január 18. - filmhu
Komfortos mennyország
A Gyűrűk Urá-val Oscar-díjat nyert Peter Jackson bejelentette, hogy filmvászonra készül vinni The Lovely Bones című Alice Sebold regényt – közölte a Reuters. A Komfortos mennyországként itthon is olvasható könyv azt meséli el, hogy egy 14 évesen meggyilkolt kislány a túlvilágból visszatekintve milyennek látja a hátrahagyottak életét. Jaskson a bestsellerből készülő mozihoz következő filmterve, a King Kong után, 2007-ben fog hozzá.
 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok

A Daily Variety szerint az új-zélandi rendező a brit FilmFour segítségével, amely Channel 4 része, összegyűjtötte azt a pénzt, amellyel megvásárolhatja Alice Sebold 2002-ben kiadott regényének megfilmesítéséhez szükséges jogokat. Jackson jövő januárban Philippa Boyensszel fog együtt dolgozni, aki – szintén forgatókönyvíróként - már részt vett A Gyűrűk Ura trilógia megfilmesítésében, valamint ő írja az idén elkészülő King Kong filmet is.

A stúdióknak lehetősége lesz megvásárolni a projectet, amint a forgatókönyv elkészült és megvan a költségvetés is. The Lovely Bones rendezése mellett Jackson a produceri feladatokat is ellátja majd.

A hátrahagyott szeretteire visszatekintő, megerőszakolt és meggyilkolt, 14 éves kislány története kiváló alkalom az Oscar-díjas rendezőnek arra, hogy reagáljon a bennünket körülvevő világra. „Amikor olvasod a könyvet, akkor addig még nem tapasztalt élményekhez juthatsz. A megfilmesítés során nem akarom elveszíteni sem a könyv hangvételét, sem pedig a hangulatát” – mondta Jackson.






nka emblema 2012