sex hikaye

Kortárs Magyarok: Tapsvihar fogadta Rudolf Pétert

Üvegtigris a Filmhu-Odeon Filmklub

2010. december 17. - filmhu
Kortárs Magyarok: Tapsvihar fogadta Rudolf Pétert
Jól fogadta a Kortárs Magyarok közönsége Rudolf Péter filmjét: többször is beletapsoltak az Üvegtigris harmadik részébe. A vetítés után Pikali Gerda és Rudolf Péter válaszolt a közönség soraiból érkező kérdésekre. (A cikkben szereplő fotókat Valuska Gábor készítette)

Csurig megtelt az Odeon Lloyd mozi vetítője az Üvegtigris 3 premier előtti vetítésén: szerencsére keveseket ijesztett el, hogy ezúttal nem tudtunk kedvezményes jegyárat biztosítani: sok ismerős arc is eljött, és sok új ember is felfedezte a Hollán Ernő utcai filmszínházat.

_mg_7170

Jól fogadta a közönség a filmet: a poénokon hangosan hahotáztak, sőt, nem egyszer tapssal jutalmazták a film humoros jeleneteit.

_mg_7184

A film után vendégünk volt a rendező-főszereplő Rudolf Péter és az egyik női szereplő: Pikali Gerda, ám elkísérték a filmet az Odeon Lloyd moziba a producerek: Kovács Gábor és Pataki Ági valamint a forgalmazó Szuez Film képviseletében Balassa Péter is, ők elsősorban a közönség reakcióira voltak kíváncsiak.

_mg_7193

A beszélgetést Géczy Dávid moderálta: ám a legtöbb kérdés a közönség soraiból érkezett, sokan érdeklődtek Rudolf Péter és Pikali Gerda közös, kissé túlfűtött jelenetéről, amelyben közeli testi kapcsolatba kerülnek egymással.

_mg_7190

A közönség nagy részét az Üvegtigris rajongói tették ki: akik mindent tudni akartak kedvenc filmük keletkezéséről, és részletesen vallottak a filmhez fűződő intim kapcsolatukról, mit és miért szeretnek Rudolf Péter filmjében.

Az Üvegtigris forgatásáról írt beszámolónkat itt olvashatod el, a videót pedig itt nézheted meg:






nka emblema 2012