sex hikaye

Legyél te a jegyváltó!

Új kezdeményezés a Cirko-Gejzírben

2015. július 1. - filmhu
Legyél te a jegyváltó!

Rendhagyó jótékonysági akció indul a Cirko-Gejzírben. A mozi 2015. július 1-től új közösségi kezdeményezést indít Legyél te a jegyváltó! címmel. Az akcióval a társadalom és a közösség szempontjából fontos munkát végző szervezet dolgozóit segítik majd.

 Közösségi akciót indít a Cirko-Gejzír mozi. Legyél te a jegyváltó! elnevezésű akciójuknak célja, hogy a közönség bevonásával azokhoz a filmrajongókhoz is eljuttathassák a mozizás élményét, akik saját erőből nem feltétlenül tehetik meg, hogy moziba járjanak.

A felhívássalközönségük tagjainak ajánlják fel a „szabadjegy” megvásárlásának lehetőségét. A moziban – és online jegyvásárlási felületeiken – plusz szabadjegyeket lehet vásárolni, amelyeket a pénztár melletti dobozban gyűjtenek össze. A Cirko-Gejzír mozi minden két bedobott jegy után plusz egy ajándék jegyet tesz a többi mellé. Az így összegyűlt szabadjegyeket minden hónap végén más-más, a társadalom és a közösség szempontjából fontos munkát végző szervezet dolgozóinak ajánlják fel, például tűzoltóknak, könyvtárosoknak, egészségügyi dolgozóknak. Az első hónapban összegyűlt szabadjegyekkel a Belvárosi Tűzőrség munkatársai mozizhatnak majd a Cirkóban.

A szabadjegyet vásároló, nagyvonalú „jegyváltókat” cirkós origami madárral jutalmazzák meg.

További információ a mozi honlapján érhető el.

cirko600

 






nka emblema 2012