sex hikaye

Lezárult a dohányzásról leszoktató videópályázat

„Hogyan vennéd rá a felnőtteket a dohányzásról való leszokásra?”

2011. március 6. - filmhu
Lezárult a dohányzásról leszoktató videópályázat

Lezárult a Dohányzásról Leszokást Támogató Központ általános- és középiskolai diákoknak szóló videó pályázata.

 

A Dohányzásról Leszokást Támogató Központ lassan másfél éve a dohányzás elleni küzdelem aktív résztvevője Budapesten és a leszokás vonalnak (1-393-5170) köszönhetően az egész országban is. Célja, hogy térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatásaival, minél több dohányosnak segítsen megszabadulni a cigarettától. A közelmúltban a Központ általános- és középiskolai diákoknak szóló videó pályázat meghirdetésével kívánta megszólítani a fiatalokat, szüleiket és a környezetükben élő dohányzó felnőtteket. A „Hogyan vennéd rá a felnőtteket a dohányzásról való leszokásra?” témában készített videókat január 31-ig lehetett beküldeni. A pályázat 276.000 Ft összdíjazású.

A diákokon kívül díjazásban részesülnek a felkészítő tanárok vagy a diákok osztályai is. A YouTube-ra feltöltött videók közül a legnépszerűbbek és a február 1.-28-ig a www.leszokasvonal.hu oldalon legtöbb szavazatot kapottak közül kerülnek ki a helyezettek. Idáig több mint 8000 szavazat érkezett a oldalon a különböző videókra.

A győztesek 2011. március 9-én a Dohányzásról Leszokást Támogató Központban ünnepélyes díjátadón vehetik át nyereményeiket. A díjátadón Dr. Beneda Attila a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, Egészségügyért Felelős Államtitkárságának binetfőnöke és a média több résztvevője is képviselteti magát.






nka emblema 2012