sex hikaye

Lezárult a kritikusi pályázatunk!

Majdnem 100 nevezés érkezett

2014. szeptember 23. - filmhu
Lezárult a kritikusi pályázatunk!

Vasárnap éjszaka lezárult filmkritikusi pályázatunk. Nagy örömünkre 94 filmkritika érkezett be szerkesztőségünkbe az elmúlt két hétben. 2014. szeptember 9-én írtuk pályázatunkat, amelyben új munkatársakat kerestünk.

 
 
 
 
Kapcsolódó anyagok
Legfeljebb 4 ezer karakter terjedelmű kritikákat vártunk, az alábbi filmek valamelyikéről:
- Fehér Isten
- Isteni műszak
- Megdönteni Hajnal Tímeát
- A berni követ
- Szerelempatak

Úgy tűnik, a filmes élményeiket megosztani vágyókat leginkább a szex és Osváth Andrea érdekelte, mert a Megdönteni Hajnal Tímeát című vígjátékra 26 kritika érkezett. Mi is írtunk a filmről, cikkünk ITT olvasható el. A magyar történelmet és az időskori szerelem témáját feldolgozó alkotások fej-fej mellett haladtak, A berni követről 21 (kritikánk), a Szerelempatakról pedig 20 írás (a mi kritikánk) érkezett be szerkesztőségünkbe. A filmes műfajokkal játszó, néha vértől csöpögő Isteni műszakról 16 pályázó mondta el a véleményét (ITT olvasható el, hogy mi mit gondoltunk a filmről), azonban Mundruczó Kornél Cannes-ban többszörösen díjazott alkotásának elemzésére kevesebben mertek vállalkozni, 11 kritikát kaptunk a Fehér Istenről (mi ezt gondoltuk a filmről).

A legjobbak lehetőséget kapnak az első Magyar Filmhéten, ahol több műfajban (beszámoló, kritika, interjú) is kipróbálhatják magukat. A sikeres pályázóknak a későbbiekben együttműködési lehetőséget biztosítunk!

Jelenleg lázasan olvassuk a szép számmal elküldött pályázatokat, az eredménnyel hararosan jelentkezünk.

A legjobbak munkáit közzétesszük a filmhun, folytatás következik. 



Címkék

pályázat , filmhu , kritika



nka emblema 2012