sex hikaye

Londonban a Pál Adrienn és a Womb

A Simon vagyok is jelen lesz

2010. október 13. - filmhu
Londonban a Pál Adrienn és a Womb

Kocsis Ágnes és Fliegauf Benedek legutóbbi játékfilmjeit a londoni filmfesztiválon láthatja először a brit közönség - tudatta a Magyar Filmunió. Ma kezdődik a szigetország legnagyobb filmünnepe.

 

Két fiatal magyar rendező a Magyar Mozgókép Közalapítvány támogatásával készült legújabb játékfilmjét is műsorra tűzi az Egyesült Királyság legnagyobb filmfesztiválja. A Brit Filmintézet szervezésében ma kezdődik - immáron 54. alkalommal - a londoni filmfesztivál.

Kocsis Ágnes Pál Adrienn című filmjét Franciaország, Svájc, Lettország, Brazília, Litvánia, Lengyelország és Belgium után az Egyesült Királyság közönsége is láthatja. Fliegauf Benedek első angol nyelvű filmjének, a Womb-nak szintén a szigetország legnagyobb filmünnepén tartják a brit premierjét jövő héten.

A nagyszabású fesztivál „Film on the Square” válogatását egy magyar részvételű koprodukció gazdagítja, Jerzy Skolimowski Essential Killing című, nemrég Velencében díjazott alkotása, amely a budapesti Mythberg Films részvételével készült.

Molnár Tünde, a MOME hallgatójának Simon vagyok című diplomafilmje a londoni fesztivál rövidfilm válogatásába kapott meghívást.






nka emblema 2012