sex hikaye

Madarász Isti imázsfilmje elnyerte a Grand Prix-t

A World of Potentials ment, látták és győzött

2011. május 6. - filmhu
Madarász Isti imázsfilmje elnyerte a Grand Prix-t


Tarolt a rigai Nemzetközi Turisztikai Filmfesztiválon Magyarország új imázsfilmje, a Hungary – World of Potentials. A közel 8 perces alkotás a kulturális turizmus kategória mellett a fesztivál Grand Prix nagydíját is hazahozhatta.

 

A díjakat a film rendezője Madarász Isti vette át, a díjátadón részt vett továbbá Mányi István konzul is, a rigai magyar nagykövetségről.

A World of Potentials a Külügyminisztérium megrendelésére készült Madarász Isti filmrendező és az Aera Property & Destination kommunikációs ügynökség együttműködésében és lett 2010 decemberétől az EU soros elnökség hivatalos imázsfilmje.

A rigai Nemzetközi Turisztikai Filmfesztiválra 28 országból összesen 79 pályamunka érkezett. A World of Potentialst - a Külügyminisztérium beleegyezésével - a Magyar Turizmus Zrt. nevezte be a megmérettetésre. A hivatalos díjátadóra április 30-án került sor a lett főváros legelőkelőbb színházában. A magyar film dupla győzelme egyedülálló – egyetlen alkotás sem hozott el egynél több díjat.

 


Úgy tűnik, a WOP számára még nem ért véget a „versenyszezon”. Mivel a rigai Nemzetközi turisztikai filmfesztivál a CIFFT szervezet hivatalos tagja, a film automatikusan versenybe kerül az év végén Bécsben kiosztandó "A világ legjobb turisztikai filmje 2011-ben" díjra is.






nka emblema 2012