sex hikaye

Magyar animáció a toulouse-i Cartoon Forum programjában

Tamás Iván: Hogyan keletkezett a világ? című animációját vetítik

2015. június 23. - filmhu
Magyar animáció a toulouse-i Cartoon Forum programjában

Több tucatnyi nemzetközi projekt, köztük Tamás Iván a MOME Animáció szakán készült diplomamunkája, a Hogyan keletkezett a világ? című magyar televíziós animációs sorozat is bemutatkozik szeptemberben Toulouse-ban, a 26. Cartoon Forum programjában.

A brüsszeli székhelyű európai nonprofit animációs szervezet, a Cartoon honlapja szerint a fórumot szeptember 15. és 18. között rendezik a francia városban. A rendezvényre idén rekordszámú, 150 pályázatból választották ki a bemutatásra kerülő több mint nyolcvan munkát. Franciaországból 30, Nagy-Britanniából 11, Írországból 9, Olaszországból, Spanyolországból és Németországból pedig 7-7 projekt szerepel, a skandináv országokból összesen szintén 7 produkciót vetítenek majd. Bolgár, lengyel, cseh és szlovák munkák is láthatók a fórumon, Magyarországról pedig egy Moholy-Nagy Művészeti Egyetem animációs stúdiójában készült, gyerekeknek szóló produkció érkezik.

Hogyan keletkezett a világ? / How the World Began - TRAILER from Iván Tamás on Vimeo.

A Hogyan keletkezett a világ? című hatperces animációs film eredetileg Tamás Iván diplomamunkájaként készült el a MOMÉ-n. A kétdimenziós számítógépes animáció Toulouse-ban a gyereksorozatok között szerepel majd. A honlap szerint az animációs széria a világ régi meséinek modern adaptációja kedves, humoros, néha abszurd feldolgozásban.
http://www.cartoon-media.eu/cartoon-forum/cartoon-forum-2015.htm

(forrás: MTI)






nka emblema 2012